reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja o dziwo nie mam chęci na czekoladę. Chociaż wczoraj luby przyniósł z pracy jakieś czekoladki to zjadłam. W normalnej sytuacji pewnie by poszło całe opakowanie na raz. Nawet lody czekoladowe nie smakowały jak zawsze.

Ja normalnie jestem taka że mięso może nie istnieć. W ciąży z córką tak mnie odrzucało przez pierwsze miesiące że nie jadłam wcale bo szło na wymioty tylko jak o nim myślałam. A teraz mam tak że jak ktoś otworzy nawet jakąś szyneczkę to leci mi zapach do nosa i muszę zjeść, nawet bez kanapki wciągnę a nigdy tak nie zjadałam bo to dla mnie 🤢 😀

Mnie odrzuciło od słodyczy w tej ciąży a jestem wielką fanką czekolady. Już jesteśmy w drodze na urlop, oby obyło się bez rzyganka 😁

Mnie odrzuciło od słodyczy w tej ciąży a jestem wielką fanką czekolady. Już jesteśmy w drodze na urlop, oby obyło się bez rzyganka 😁
Jeju zazdroszczę urlopu 😁🏖️
My mieliśmy wybrać się w góry,
Ale narazie poczekamy może koniec maja, Chociaż już na koniec czerwca mamy rezerwację nad morzem

Miłego dnia dziewczyny, już mamy Maj, czyli miesiąc mniej 😁

Mnie męczą nudnosci zwłaszcza jak się budzę i wrażliwość na zapachy, ale do mięska mnie ciągnie. Słodycze mogłyby nie istnieć, ale ogóreczki czy kabanosy są w moim menu obecne bardzo😁
Udanego odpoczynku 🥰

reklama
Do góry