reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja dzisiaj 5dpo i czuję... nic, boję sie testowania. Znowu tego zawodu a w sobote idę na rodzinnego grilla i zapewne usłyszę "no musicie sie postarać o drugie, dom juz jest to trzeba robić"...🫤

Że też ludziom się nigdy nie zrobi głupio i się nie zastanowią przed tym zanim pierdolną takim tekstem do kogokolwiek 😅

Ostatnia edycja:
Ja właśnie stwierdziłam, że skoczę w środę na krew. To będzie 7/8 dpo, progesteron się wtedy bada tak? Nie znam się 😅 zrobię przy okazji morfologię, żelazo, ferrytynę. Na jesień miałam bardzo niską, ciekawe czy coś się zmieniło. To już do ginekologa na 17.07 będę mieć wyniki ze sobą.

Ja właśnie stwierdziłam, że skoczę w środę na krew. To będzie 7/8 dpo, progesteron się wtedy bada tak? Nie znam się 😅 zrobię przy okazji morfologię, żelazo, ferrytynę. Na jesień miałam bardzo niską, ciekawe czy coś się zmieniło. To już do ginekologa na 17.07 będę mieć wyniki ze sobą.

Tak, prożka w 7 dpo 😊

Mam wszystkie wyniki, więc tak 😅

Kwas foliowy 16,06 ng/ml, ferrytyna 60,18 ng/ml, żelazo 5,60 mmol/l, wit. D3 52,40 ng/ml, wit. B12 797,0 pg/ml, glukoza 5,60 mmol/l, insulina 8,10 µIU/ml

Zadzwonię jutro do przychodni, umówię się do rodzinnej. Chciałabym ta glukozę i insulinę skonsultować 🙄

Ja dzisiaj 5dpo i czuję... nic, boję sie testowania. Znowu tego zawodu a w sobote idę na rodzinnego grilla i zapewne usłyszę "no musicie sie postarać o drugie, dom juz jest to trzeba robić"...🫤
Ja mam za to starsza o 6 lat siostrę, jest już po 30stce, jak pytali o dzieci, to powiedziałam, że powoli będziemy działać ( żeby za dużo nie mówić, że to już trwa), więc od części rodziny usłyszałam, że powinnam poczekać aż ona się zdecyduje, bo jej będzie przykro jak ja młodsza będzie pierwsza.. 😅
Najlepsze, że ona nie planuje dzieci..

Ja mam za to starsza o 6 lat siostrę, jest już po 30stce, jak pytali o dzieci, to powiedziałam, że powoli będziemy działać ( żeby za dużo nie mówić, że to już trwa), więc od części rodziny usłyszałam, że powinnam poczekać aż ona się zdecyduje, bo jej będzie przykro jak ja młodsza będzie pierwsza.. 😅
Najlepsze, że ona nie planuje dzieci
Co za głupota

reklama
Do góry