Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZapisanaWy tu testujecie a ja czekam na okres dalej .
Dziś dopiero 9dni po owulacji. Fazę mam lutealna 10 max 11 dni .
Jak tak dalej pójdzie to będę testować w sierpniu.
Mnie zapisz na ławkę, będę tam siedzieć I się kisić![]()
Nawet do endokrynologa się nie wybrałam, ginekolog z którą pracuje powiedziała, że 2,98 to wysoki, ale jeszcze nie alarmujący wynik i mamy czekaćAle przecież może być tak, że jak przestaniesz brać jod i selen to TSH znów może Ci wybić do góry.
A miałaś stwierdzoną niedoczynność tarczycy u endokrynologa ?
Oczywiście dam znać.Zapisanaoczywiście dawaj znać jak się coś zmienii
Nie z poprzedniego, tylko w tym cyklu w 7-8 dc miałam kreskę bliską piku na owulakach a dziś 19dc i do tej pory kreski były słabe, dopiero wczoraj mocne. Ale dziś w nocy obudził mnie dość mocny ból brzucha, więc wszystko by się zgadzało, że to była owulacjaMiałam taki test w zeszłym cyklu,że było widać miałby pasek a po jego bokach zaciągnięty barwnik. Nie martw się - gdyby z 8dc coś się miało rozwinąć z poprzedniego cyklu to byś miała napewno ciemną, mocną krechę
Chryste Jezusie - ja cały czas myślałam ,że to był test ciążowyNie z poprzedniego, tylko w tym cyklu w 7-8 dc miałam kreskę bliską piku na owulakach a dziś 19dc i do tej pory kreski były słabe, dopiero wczoraj mocne. Ale dziś w nocy obudził mnie dość mocny ból brzucha, więc wszystko by się zgadzało, że to była owulacja
Mam to samoMi gracz 100 tak działa na nerwy, że nie mogę na dziada patrzeć
Nie, czekajChryste Jezusie - ja cały czas myślałam ,że to był test ciążowywybacz - za mało kawy wypiłam
Mnie ten sezon rozłożył emocjonalnie. Na tej 222 uplakalam sie jako matka. Ostatni odcinek też się upłakałam. Nie sądziłam że serial tak brutalny może być też tak emocjonalny.Ja obejrzałam z mężem w jeden wieczór prawie wszystkie odcinki a na wczoraj zostawiliśmy sobie ostatni. Jestem zdruzgotana, niezadowolona i wg to gracz 100 i 333 to tępe dzidy i mi ich nie jest szkoda! I wg to koszmar 222, nawet nie dała córce imienia...