reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ale przecież może być tak, że jak przestaniesz brać jod i selen to TSH znów może Ci wybić do góry.
A miałaś stwierdzoną niedoczynność tarczycy u endokrynologa ?
Nawet do endokrynologa się nie wybrałam, ginekolog z którą pracuje powiedziała, że 2,98 to wysoki, ale jeszcze nie alarmujący wynik i mamy czekać 🫣 na własną rękę ustawiłam sobie suplementację 😅

Miałam taki test w zeszłym cyklu,że było widać miałby pasek a po jego bokach zaciągnięty barwnik. Nie martw się - gdyby z 8dc coś się miało rozwinąć z poprzedniego cyklu to byś miała napewno ciemną, mocną krechę
Nie z poprzedniego, tylko w tym cyklu w 7-8 dc miałam kreskę bliską piku na owulakach a dziś 19dc i do tej pory kreski były słabe, dopiero wczoraj mocne. Ale dziś w nocy obudził mnie dość mocny ból brzucha, więc wszystko by się zgadzało, że to była owulacja

Nie z poprzedniego, tylko w tym cyklu w 7-8 dc miałam kreskę bliską piku na owulakach a dziś 19dc i do tej pory kreski były słabe, dopiero wczoraj mocne. Ale dziś w nocy obudził mnie dość mocny ból brzucha, więc wszystko by się zgadzało, że to była owulacja
Chryste Jezusie - ja cały czas myślałam ,że to był test ciążowy 😱🤯🤦🏼‍♀️ wybacz - za mało kawy wypiłam

reklama
Ja obejrzałam z mężem w jeden wieczór prawie wszystkie odcinki a na wczoraj zostawiliśmy sobie ostatni. Jestem zdruzgotana, niezadowolona i wg to gracz 100 i 333 to tępe dzidy i mi ich nie jest szkoda! I wg to koszmar 222, nawet nie dała córce imienia...
Mnie ten sezon rozłożył emocjonalnie. Na tej 222 uplakalam sie jako matka. Ostatni odcinek też się upłakałam. Nie sądziłam że serial tak brutalny może być też tak emocjonalny.

Do góry