kami1094
Fanka BB :)
Nie mów, że uciekłaJa pierdole… Od ponad godziny chodze i szukam kotki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mów, że uciekłaJa pierdole… Od ponad godziny chodze i szukam kotki.
Absolutnie. Ani jeden. A te, ktore byly na zewnatrz zebralam do kupy i maja kanciape z wybiegiem.Nie mów, że uciekłaKoty wychodzące?
![]()
Taka to pożyje sobieMy robimy w domu. Pierwsze też miała. Będzie nas trochę bo ok 30 osób . Dom mamy duży , nowyNa szczęście mam kucharkę przyjdzie wszystko ogarnie tylko ewentualnie pomoc postawić na stół. Przygotowuje w piwnicy bo mam tam taka pralnio-suszsfnie więc syfu nie będzie . Nawet ta kuchareczka naczynia ogarnie
ostatnio to nie miałam zbytnio nic do roboty . Jedynie podłogę posprzątać po niedzieli . Teraz będzie ta sama więc z tym jestem spokojna. Jedynie przeraża mnie fakt że moglabym ( o ile będę ) szybciej urodzić albo mnie sieknie w dniu komuni a tego naprawdę bym nie chciała . Co prawda ciążę z córkami rodziłam idealnie w terminie więc tego będę się trzymać jeśli coś się "zasieje"
![]()
czekam na te wasze bety z niecierpliwościąszok, że lipiec się już kończy
![]()
ObyAni się obejrzymy a będziemy pisały "szok, że ten rok się już kończy"
Obyśmy to pisały już wszystkie na wątku mamusiowym![]()