reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
@LadyStrejser weź mi napisz swoje wyniki wystarczy pierwszy z którego dnia.

Edit : już mam. No wynik jest poniżej normy między 1,2 i dzisiejszym badaniem 😭😭 . Jezus żebyś 2 raz nie przechodziła CP....

Jedz, najwyzej wypiszesz sie po badaniach, tam maja pewnie konkretniejszy sprzet, to beda duzo widziec, do poniedzialku to Ty sie tu zamartwisz! Jazda, zawsze sie mozesz wypisac, a po wypis wrocisz w pon :)

Prawda jest taka, że na każdym etapie ciąży może pójść coś nie tak. Zdarzają się przypadki, że jest „puste jajo” mimo wysokiej bety. Ale myślę, że nie warto zakładać złych scenariuszy, bo po co?
Ciesz się dwoma kreskami, nic niepokojącego się nie dzieje, to ładna kreska jak na ten moment cyklu. ✊🏻
Dokładnie. U mnie choćby 17 tydz ciąży i strata. I nie wiadomo co było przyczyną . 🤷 A mamy już dwie córki i zupełnie zdrowe. Nigdy nie wiadomo co może się stać.

Ikea kawa i jedziemy z tym weekendem. U kogo ładna pogoda a u kogo paskudna? Jest sierpień a jeszcze nawet nie bylo ładnej i ciepłej pogody by potaplac sie w jeziorze 🥲
No dokładnie to samo ostatnio pomyślałam, my byliśmy tylko nad jeziorem 2 razy 😢 dzisiaj tak raz słońce raz chmury ale 25 także przyjemnie 🌤️

reklama
@LadyStrejser dla swojego spokoju jedź na IP, tam Ci zrobią USG (w szpitalach jest dobry sprzęt), zrobią Ci betę. Po wynikach zawsze możesz wypisać się na własne żądanie ale przynajmniej nie zwariujesz do poniedziałku 😣

Do góry