reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dzięki dziewczyny ale chyba zaufam losowi i poczekamy do poniedziałku. Może to nieodpowiedzialne ale jestem dosyć spokojna.
Mąż już wziął sobie wolne,uprzedził szefa,że się będzie mogło przeciągnąć.
Gdyby coś mnie mocno bolało lub obfite krwawienia to prosto na sor pojadę. Póki co to tylko grypa mnie męczy.
Jestem na łączach z ginekologiem także uzbrajam się w cierpliwość.

Wracam z aktualizacja.
Test wczoraj negatyw, dziś negatyw 🙃
Dostałam już plamienie, także okres nadchodzi i można mi wpisać 🩸🥲

Załączniki

• IMG_2831.jpeg
    IMG_2831.jpeg
    377,5 KB · Wyświetleń: 56
Ale w szoku jestem, że tak szybko 🩸 przyszedł, powinien być 6.08, a dziś 25 dc, mam mega regularne i nigdy tak szybko nie dostałam, czy coś to może oznaczać, że taki krótki ten cykl?

Ale w szoku jestem, że tak szybko 🩸 przyszedł, powinien być 6.08, a dziś 25 dc, mam mega regularne i nigdy tak szybko nie dostałam, czy coś to może oznaczać, że taki krótki ten cykl?
Jak jednorazowo to chyba nie ?!
Mi np ostatnio coraz krótszy się robił . Z 32 skończyło się na 26 i mi.in z tego powodu zrobiłam badanie na prolaktynę z obciążeniem i mam za wysoka dostałam na obniżenie i za mc kontrolne ponowne badanie .

reklama
@LadyStrejser zrób to co podpowiada Tobie intuicja 🩷
Ja miałam epizody ataków paniki więc u mnie z racji nadmiernej potrzeby spokojnej głowy i serca pojechałabym to sprawdzić od razu.

Do góry