Witaj, a ostatni okres kiedy był?Cześć dziewczyny, witam się z terminem na początek kwietnia, ale nie byłam jeszcze u lekarza, mam wizytę 18.08, więc zobaczę co tam słychać. Nie robiłam żadnych badań, ale dwie kreski sa niezmiennie i okresu brak juz 3 tydzień. Mam prawie 38 lat i synka 4-letniego. Ciąża nie była planowana, także mam mętlik myśli. Dużo obaw, chociaż znając mnie nawet gdyby była planowana tak samo byłabym skołowana. Martwię sie jak to bedzie z dwójką, bo nie bylam nanto mentalnie nastawiona. Gdzieś tam byly mysli o drugim dziecku, ale 1.07 zaczęłam nowa pracę i nie planowałam teraz. Także przedemna jeszcze stresujące rozmowy w pracy. Ale na razie jestem jeszcze na wakacjach, a w przyszłym tygodniu zobacze co powie lekarz. Wiek też już mam taki, że mam różne obawy, jak to się potoczy.

No w końcuDzień dobry! Z dużym lękiem, ale dołączam i ja, bo co będzie to będzie, ale póki jestem w ciąży, to chcę się nią cieszyć
Termin wychodzi mi na 24 kwietnia.
Moje wyniki:
12.08
Progesteron 20
Beta 24,20
14.08
Progesteron 43,20
Beta 59,50
Gacie mam pełne, może nie tak jak @white_lotus ale jednak
To moja 4 ciąża (i w maju biochem, ale nie liczę go, bo tam wartości były naprawdę minimalne) a w domu mam 3-letniego synka.
I wiecie co? Tak jakoś podczytywałam ten wątek prawie od początku, więc to musi być dobry znak![]()