niezapominajka876
Fanka BB :)
Z dziećmi zostałam sama od 4 miesiąca życia jako niania na 3-4 dni i nigdy nie miałam, to jest po prostu coś co dobrze znam, ciąża jest nowym, dziwnym stanem dlatego wywołuje lękEmocje robia swoje, może poczekaj chwile i pomysł na spokojnie. Jeśli nie masz powikłań to z mojego doświadczenia boidupy to mogę Ci tylko napisać, że z malutkim dzieckiem jest o wiele gorzej zostać samemu niż w ciąży. W każdej chwili moze dostać gorączki, cos sie moze wydarzyć nagłego, juz nie mówiąc o tym, że samotna toaleta to jest luksus i druga osoba się bardzo przydaje. Więc ja bym wolała, żeby mąż ogarnął to o czym marzy w ciąży, a więcej czasu i uwagi zarezerwował na połóg i te pierwsze 6 miesięcy minimum.
Wiesz co, to co muszę to dam radę sama. Nie chce sobie dodatkowo dokładać stresu tymi dwoma dodatkowymi weekendami, tym bardziej że może to zrobić za rok. Pewnie poproszę koleżankę żeby w któryś dzień ze mną posiedziała.A jakaś koleżanka by u ciebie nie mogła przenocować. Lub mama przyjechać na weekend 1 np