reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Też byłam na wizycie 6+6 i też kolejna prywatnie mam 11 września 😄 ale w miedzy czasie 19 sierpnia mam na nfz, bo chce badania za free zrobić
O proszę jaki zbieg okoliczności, ja właśnie umówiłam się do ginekologa ale nie swojego żeby potwierdził bo mój miał wolny termin na 25 sierpnia i nie wiem czy iść do Niego tego 25 sierpnia czy przełożyć na 11 tak jak miałam do tego pierwszego sie zglosic co mi potwierdzał bo do 11 ogólnie mam zwolnienie lekarskie że względu na wykonywana pracę i już sama nie wiem co robić czy iść dla swojego spokoju 25 i później na 11 jeszcze się umówić czy przełożyć na 11 u tego mojego i spokojnie poczekać tylko nie wiem czy ja tak potrafię;d

reklama
Hmm serio? Ostatnio mnie gin kierował do takiego specjalisty ale sama płaciłam, zobaczymy co teraz powie. Zawsze lepiej specjalistę od tematu żeby na pewno wszystko wyłapał!
Pierwsze i drugie można na nfz.
Ja mojemu w ciąży z młodszą płaciłam za pierwsze bo otworzył nowa klinikę i nie miał jeszcze umowy z nfz. Żeby nie było to chciał wystawić mi skierowanie i żebym poszła do innej kliniki ale ja chciałam żeby on robił.
Trzecie nie refundowane ale też bardzo ważne. U starszej na trzecich wyszły różne rzeczy w główce. Na szczęście już jest ok

Przypomnicie mi jakie bierzecie witaminy? Ta lekarka wczoraj jak uslyszala, ze biore prenatal duo to powiedziala, ze lepiej jak juz uno bo duo ma za duzo. Ale nie dopytalam czego za duzo 🤦🏼‍♀️

Pierwsze i drugie można na nfz.
Ja mojemu w ciąży z młodszą płaciłam za pierwsze bo otworzył nowa klinikę i nie miał jeszcze umowy z nfz. Żeby nie było to chciał wystawić mi skierowanie i żebym poszła do innej kliniki ale ja chciałam żeby on robił.
Trzecie nie refundowane ale też bardzo ważne. U starszej na trzecich wyszły różne rzeczy w główce. Na szczęście już jest ok
Ok, dzięki za info, to nie wiedziałam. Będę się pytać na wizycie już w środę

reklama
Cześć wszystkim, czy któraś z Was ma teraz albo miała w poprzedniej ciąży koszmarne mdłości... przy myciu zębów? Od kilku dni nie jestem w stanie umyć zębów bez wymiotowania. W internecie znalazłam radę, żeby kupić małą szczoteczkę, taką dla bobasów, i trochę pomaga, ale nie za bardzo, tylko dzisiaj myjąc zęby wymiotowałam raz a drugi było bardzo blisko 🫣 Muszę przyznać, że czegoś takiego się nie spodziewałam!

Do góry