KB02
Fanka BB :)
Cudnie! Gratulacje!!!Mam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie! Gratulacje!!!Mam wyniki
Po przeliczeniu progesteron wynosi 31 !![]()
Tak. Kupiłam wielopak;po nie, to ta sama firma co ostatnio?![]()
Tak czy inaczej trzeba pamiętać żeby ich unikać. Musimy zrobić kiedyś listę sprawdzonych i absolutnie nie polecanych testów ciążowych i owulacyjnych.Kurde co z tymi testami jest nie tak :/ jak oni to robia!
O to czekam z niecierpliwością na wynikiCzego mój nie stosujeale przez słabe badania nasienia z lipca musiałam mu włączyć same potrzebne rzeczy, zobaczymy w połowie września czy pomogło bo powtarzamy badania
![]()
Miłego weekendu i wracaj do nas szybkoMoje Drogie, odmeldowuję się na razie ale wracam z kawusią w poniedziałek
Dobrego weekendu Wam życzę![]()
ojaaaa czadMiałam testować 10 , dzisiaj szłam i 3x hafta w krzaki puściłam. Mało tego cyce mi tak wyebały w kosmos, że szok![]()
Przydalaby sie taka lista..Tak czy inaczej trzeba pamiętać żeby ich unikać. Musimy zrobić kiedyś listę sprawdzonych i absolutnie nie polecanych testów ciążowych i owulacyjnych.