reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Zareagowałam że to zabawne bo mam to samo 😁 próbowałam podliczyć ile już wydaliśmy na wizyty leki i badania i przy 5 tysiącach już przestałam liczyć, bo uznałam, że wolę nie wiedzieć. 😂. U mnie też już się robi problem z urlopem, do końca roku zostały 3 dni a możliwe że będę brała wolne na drożność, i może inne rzeczy się przytrafią medyczne. Zobaczymy :D
Ja sobie to kiedyś zapisywałam ale już sam koszt monitoringu w miesiącu+zastrzyk jak była potrzeba to było 1000zl,więc przestałam co by się bardziej nie dobijać 😅 i to nie tak że szkoda mi tych pieniędzy.gdyby tylko były efekty nie będę żałować ani złotówki.ale ich nie ma 🤷 a ja chyba tylko mam złudne wrażenie że robię cokolwiek...

reklama
Ja sobie to kiedyś zapisywałam ale już sam koszt monitoringu w miesiącu+zastrzyk jak była potrzeba to było 1000zl,więc przestałam co by się bardziej nie dobijać 😅 i to nie tak że szkoda mi tych pieniędzy.gdyby tylko były efekty nie będę żałować ani złotówki.ale ich nie ma 🤷 a ja chyba tylko mam złudne wrażenie że robię cokolwiek...
No niestety koszty są ogromne
Nie unikniemy tego .
Efekty hmmm
Póki co nie widzę ich na horyzoncie
Niestety

Tak, jeszcze leki i suplementy dla obojga, i tak dalej i tak dalej. Ale ja też głęboko wierzę że to zaprocentuje. Robimy co możemy :).

Włączyłam sobie serial dlaczego kobiety zabijają Link do: Dlaczego kobiety zabijajÄ | Serial | 2019 tego samego reżysera co wydał gotowe na wszystko mam nadzieję że się uśmieje

Wstajemy! Dzień dobry, kto może ten pije kawusie ☕, ale przynajmniej trzy dziewczyny idą najpierw siknac. Do kawusi dziś bułeczka albo biały chlebek 🍞 z białym serkiem lub ,,sama się zrob";) także wstajemy, wstajemy! I kreseczki pokazujemy...

Nie ma spania!! :D

A taka buleczke z bialym serkiem to bym zjadla na sniadanko! Do tego herbatka z cytrynka i cofam sie do dziecinstwa :D

reklama
Do góry