reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie, mamy 7mm pęcherzyk.. Lekarz powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda i za tydzień w środę znowu wizyta i USG zobaczymy czy pojawi się zarodek i serduszko.. 🤞🏼♥️dostałam luteinę dopochwowo 200mg dwa razy dziennie (wcześniej brałam progesteron besins 200mg ale mocno mi się kręci w głowie po nim) także zmiana na dopochwowy, kamień z serca mi trochę spadł 😊

Załączniki

• IMG_7481.jpeg
    IMG_7481.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 35
Mnie dziś boli ale dużo dużo chodziłam więc pewnie przez to. No ale najgorsze że mi ciągle niedobrze przez cały dzień. Jak wychodzę z domu to się boję że gdzieś się porzygam:/
Współczuję i rozumiem dobrze bo mam to samo.. słyszałam, że są teraz jakieś leki na mdłości, myślę, że może poproszę o nie...

Dziewczyny jestem po wizycie, mamy 7mm pęcherzyk.. Lekarz powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda i za tydzień w środę znowu wizyta i USG zobaczymy czy pojawi się zarodek i serduszko.. 🤞🏼♥️dostałam luteinę dopochwowo 200mg dwa razy dziennie (wcześniej brałam progesteron besins 200mg ale mocno mi się kręci w głowie po nim) także zmiana na dopochwowy, kamień z serca mi trochę spadł 😊
Świetna wiadomość ♥️ mówił lekarz czy jest cialko żółte czy tylko pęcherzyk?

Świetna wiadomość ♥️ mówił lekarz czy jest cialko żółte czy tylko pęcherzyk?
Mówił, że zaczyna się coś pokazywać powoli no ale tak definitywnie tego jeszcze nie potwierdził, powiedział, że za tydzień będziemy wiedzieć więcej ale uspokajał mnie i mówił, że jego zdaniem wszystko będzie okej, także staram się wierzyć w jego słowa 🤞🏼

reklama
Mówił, że zaczyna się coś pokazywać powoli no ale tak definitywnie tego jeszcze nie potwierdził, powiedział, że za tydzień będziemy wiedzieć więcej ale uspokajał mnie i mówił, że jego zdaniem wszystko będzie okej, także staram się wierzyć w jego słowa 🤞🏼
Na pewno będzie ♥️ ja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk:( a przynajmniej ja nie widze

Załączniki

• IMG_20251014_211756.jpg
    IMG_20251014_211756.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 54
Do góry