reklama
WspółczujęMnie dziś boli ale dużo dużo chodziłam więc pewnie przez to. No ale najgorsze że mi ciągle niedobrze przez cały dzień. Jak wychodzę z domu to się boję że gdzieś się porzygam:/
Natka963
Aktywna w BB
Dziewczyny jestem po wizycie, mamy 7mm pęcherzyk.. Lekarz powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda i za tydzień w środę znowu wizyta i USG zobaczymy czy pojawi się zarodek i serduszko.. 
dostałam luteinę dopochwowo 200mg dwa razy dziennie (wcześniej brałam progesteron besins 200mg ale mocno mi się kręci w głowie po nim) także zmiana na dopochwowy, kamień z serca mi trochę spadł 

Załączniki
Natka963
Aktywna w BB
Znam to, dziś miałam taki rollercoaster emocji przed wizytą, myślałam że oszalejeJejku Dziewczyny ale mam.stres przed jutrzejszá wizytá, Máż tak samo..

Cieszę się bardzo że u Ciebie dobre wiadomościZnam to, dziś miałam taki rollercoaster emocji przed wizytą, myślałam że oszaleje![]()

Współczuję i rozumiem dobrze bo mam to samo.. słyszałam, że są teraz jakieś leki na mdłości, myślę, że może poproszę o nie...Mnie dziś boli ale dużo dużo chodziłam więc pewnie przez to. No ale najgorsze że mi ciągle niedobrze przez cały dzień. Jak wychodzę z domu to się boję że gdzieś się porzygam:/
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Świetna wiadomośćDziewczyny jestem po wizycie, mamy 7mm pęcherzyk.. Lekarz powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda i za tydzień w środę znowu wizyta i USG zobaczymy czy pojawi się zarodek i serduszko..dostałam luteinę dopochwowo 200mg dwa razy dziennie (wcześniej brałam progesteron besins 200mg ale mocno mi się kręci w głowie po nim) także zmiana na dopochwowy, kamień z serca mi trochę spadł
![]()

Natka963
Aktywna w BB
Mówił, że zaczyna się coś pokazywać powoli no ale tak definitywnie tego jeszcze nie potwierdził, powiedział, że za tydzień będziemy wiedzieć więcej ale uspokajał mnie i mówił, że jego zdaniem wszystko będzie okej, także staram się wierzyć w jego słowaŚwietna wiadomośćmówił lekarz czy jest cialko żółte czy tylko pęcherzyk?

reklama
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Na pewno będzieMówił, że zaczyna się coś pokazywać powoli no ale tak definitywnie tego jeszcze nie potwierdził, powiedział, że za tydzień będziemy wiedzieć więcej ale uspokajał mnie i mówił, że jego zdaniem wszystko będzie okej, także staram się wierzyć w jego słowa![]()

Załączniki
Podziel się: