reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Mnie zawsze te daty "narodzin" jakoś tak nawet nieświadomie w zły nastrój wprowadzają... Święta Bożego Narodzenia też są dla mnie smutne bo w Mikołajki mówiłam mężowi o ciąży a w wigilię miałam wypis ze szpitala... (Cp w 23r)
Te daty mnie czasami prześladują... 4 daty... 4 "nienarodziny"...
Może to nie na miejscu ale pocieszam się ,że moja córka urodziła się w dzień matki i to jest taki mój promyczek w tym całym smutku i cierpieniu,że w taki dzień się pojawiła na świecie 🩷

reklama
Mnie zawsze te daty "narodzin" jakoś tak nawet nieświadomie w zły nastrój wprowadzają... Święta Bożego Narodzenia też są dla mnie smutne bo w Mikołajki mówiłam mężowi o ciąży a w wigilię miałam wypis ze szpitala... (Cp w 23r)
Te daty mnie czasami prześladują... 4 daty... 4 "nienarodziny"...
Może to nie na miejscu ale pocieszam się ,że moja córka urodziła się w dzień matki i to jest taki mój promyczek w tym całym smutku i cierpieniu,że w taki dzień się pojawiła na świecie 🩷
ja chyba wyparłam te wszystkie daty. nie pamiętam, pamiętam miesiące i lata w których byłam w ciąży, ale nie wiem czy nie miałam odwagi sprawdzać terminów porodów czy zapomniałam. ale córeczka też urodziła się w wyjątkowy dla nas dzień, przed terminem: dokładnie w dzień rocznicy naszego ślubu.

odstawiłam wczoraj duphaston zgodnie z waszą radą a test ciemnieje, serce złamane i nie wiem co ze sobą zrobić, nic nie rozumiem :(
dużo wyraźniejsza jest?
miałam podobną raz sytuację - próg 1, beta koło 3. a w dzień tych wyników, dzień przed i dzień po cienie na testach. a potem kolejnego dnia krwawienie z tego co pamiętam. :(
nie wiem co Ci doradzić. zawsze możesz jutro jeszcze raz pobrać krew.
mi testy domowe wyłapują naprawdę niskie wartości bety, może masz podobnie :(

dużo wyraźniejsza jest?
miałam podobną raz sytuację - próg 1, beta koło 3. a w dzień tych wyników, dzień przed i dzień po cienie na testach. a potem kolejnego dnia krwawienie z tego co pamiętam. :(
nie wiem co Ci doradzić. zawsze możesz jutro jeszcze raz pobrać krew.
mi testy domowe wyłapują naprawdę niskie wartości bety, może masz podobnie :(
tylko trochę ciemniejsza, już bym chciała żeby to było za mną i dostać to krwawienie, psycha siadła całkowicie ale z nowym cyklem wierzę że będzie mi lepiej :(

reklama
Ja też mam czasami takie doły i jestem pewna że każda z nas tutaj je ma.
Nieudane starania dobijają psychicznie tym bardziej jak ma się dookoła dzieci swojych najbliższych.
Za mną ponad 4 lata starań i nigdy nie ujrzałam dwóch kresek. Podjęliśmy próby in vitro I też bez skutku 4 transfery i nic.
Teraz zaczynamy drugą procedurę i też dalej gwarancji nie mam czy się uda I czy kiedykolwiek się uda.
To jest takie trudne...
Codziennie modlę się do Boga o pomoc w tym wszystkim żebym mogła tego wkońcu doświadczyć 🥰
My staraczki jesteśmy waleczne i zawsze będziemy walczyć 😘

Do góry