reklama
Jestem w 23 dniu cyklu, od tego cyklu od 1 dnia zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne, stosunek był 11.04 czyli w 8 dniu cyklu, trochę się stresuje i wolałabym się upewnić czy wszystko jest w porządku, aktualnie jestem na drugiej tabletce placebo, ale krwawienie się jeszcze nie pojawiło ani nie zapowiada się na nie:/Raczej tak a miesiączka kiedy ma być
Lady Loka
Fanka BB :)
Jeżeli bierzesz tabletki zgodnie z ulotką, to nie jesteś w ciązy.Jestem w 23 dniu cyklu, od tego cyklu od 1 dnia zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne, stosunek był 11.04 czyli w 8 dniu cyklu, trochę się stresuje i wolałabym się upewnić czy wszystko jest w porządku, aktualnie jestem na drugiej tabletce placebo, ale krwawienie się jeszcze nie pojawiło ani nie zapowiada się na nie:/
U mnie krwawienie pojawia się na przedostatniej placebo. Równie dobrze moze Ci się pojawić dopiero na początku kolejnego opakowania.
Tabletki brałam zgodnie z ulotką, od 1 dnia krwawienia, codziennie o tej samej porze. Czy już w 8 dniu cyklu tabletki mają wysoką skuteczność i zapobiegają ciąży czy powinnam była zastosować dodatkowe zabezpieczenie, w ulotce jest napisane że chronią już od pierwszego dnia, jednak różnie mówią.Jeżeli bierzesz tabletki zgodnie z ulotką, to nie jesteś w ciązy.
U mnie krwawienie pojawia się na przedostatniej placebo. Równie dobrze moze Ci się pojawić dopiero na początku kolejnego opakowania.
Lady Loka
Tabletki brane od 1 dnia cyklu chronią od pierwszego dnia. Skoro ulotka Ci tak mówi, to powinnaś posłuchac ulotki.Tabletki brałam zgodnie z ulotką, od 1 dnia krwawienia, codziennie o tej samej porze. Czy już w 8 dniu cyklu tabletki mają wysoką skuteczność i zapobiegają ciąży czy powinnam była zastosować dodatkowe zabezpieczenie, w ulotce jest napisane że chronią już od pierwszego dnia, jednak różnie mówią.
Cześć, ostatnia miesiaczka 20.09. Zwykle cykle 28-29.
20.10 i 21.10 pozytywne testy, 22.10 Beta Hcg 283.
Czy jest szansa ze sie udalo?
Patka2207
beta powyżej 5 oznacza ciążę. Więc takCześć, ostatnia miesiaczka 20.09. Zwykle cykle 28-29.
Na poniedziałek mam lekarza. To bedzie 27.10. Nie wiem czy to nie za szybkobeta powyżej 5 oznacza ciążę. Więc tak
reklama
Patka2207
jeżeli beta ma około 1000 to już coś widać na USGNa poniedziałek mam lekarza. To bedzie 27.10. Nie wiem czy to nie za szybko