• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Niskie bhcg

Margola1986

Fanka BB :)
Witam.
Potrzeby porady. Mianowicie ostatnio miesiączkę miałam 1 listopada. Cykle nie regularne od 30-35 dni. Robiłam testy bladziutke kreski.
Bhcg 38dc -22,6
40 dc- 46
Jestem po paru poronieniach, ciążach biochemicznych.
I teraz nie wiem czy to może że owulacja była tak późno. Jeśliby tak to kiedy doszło do implantacji. Nie wiem czy jest sens iść do lekarza z tak niskimi wartościami. Nic nie zobaczy. Czy z tego coś będzie. Strasznie małe wartości bhcg jak na ten dzień cyklu

reklama
reklama
wiem że każdy przypadek jest inny ale u mnie owulacja była w 22 dniu cyklu, w 34 dniu cyklu wyszedł pierwszy pozytywny test ciążowy. najpierw progesteron wynosił 1,98 a dwa dni później był w okolicy 6 więc też bez rewelacji, beta dalej rosła, jak już była widoczna ciąża w macicy to wdrożyli mi progesteron i dziś jestem w 12 tygodniu ciąży i wszystko wygląda w porządku, wiem że to się zdarza bardzo rzadko ale ja na początku obsesyjnie szukałam pozytywnych historii więc różnie może być :/

Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i lekarz Cię uspokoił ❤️ niestety nie jestem w stanie podpowiedzieć nic więcej, niż dziewczyny - owulację mogłaś mieć później i złapałaś moment zaraz po implantacji - moja beta dwa dni po wynosiła 36, czyli podobnie.

wiem że każdy przypadek jest inny ale u mnie owulacja była w 22 dniu cyklu, w 34 dniu cyklu wyszedł pierwszy pozytywny test ciążowy. najpierw progesteron wynosił 1,98 a dwa dni później był w okolicy 6 więc też bez rewelacji, beta dalej rosła, jak już była widoczna ciąża w macicy to wdrożyli mi progesteron i dziś jestem w 12 tygodniu ciąży i wszystko wygląda w porządku, wiem że to się zdarza bardzo rzadko ale ja na początku obsesyjnie szukałam pozytywnych historii więc różnie może być :/
Dziękuję za pozytywną historię. Troszkę mi lżej

Byłam dziś i gina. Nie znalazł pęcherzyka w macicy🥲W czwartek kolejne USG. Jajowody poszerzone. Coś czuję że skończy się to pozamaciczną

Załączniki

• IMG_20251216_221148.jpg
    IMG_20251216_221148.jpg
    428 KB · Wyświetleń: 83
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry