reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Niskie bhcg

Margola1986

Fanka BB :)
Witam.
Potrzeby porady. Mianowicie ostatnio miesiączkę miałam 1 listopada. Cykle nie regularne od 30-35 dni. Robiłam testy bladziutke kreski.
Bhcg 38dc -22,6
40 dc- 46
Jestem po paru poronieniach, ciążach biochemicznych.
I teraz nie wiem czy to może że owulacja była tak późno. Jeśliby tak to kiedy doszło do implantacji. Nie wiem czy jest sens iść do lekarza z tak niskimi wartościami. Nic nie zobaczy. Czy z tego coś będzie. Strasznie małe wartości bhcg jak na ten dzień cyklu

reklama
dokładnie, biedna :(
Ja nie wiedziałam, że przyrosty mogą oznaczać coś złego ( ja akurat miałam w normie ) , nie widziałam też że progesteron sobie dobrze zbadać. Dla tego staram się też reagować na forum na takie sytuacje. Bo ja miałam szczęście. Dobrze, że posłuchałam intuicji i obudziłam męża do szpitala bo do głowy by mi nie przyszło..
Dlatego zawsze mówię, jak ktoś tego nie przeszedł to nie jest wstanie sobie nawet wyobrazić co to jest.

reklama
Może i do końca nie przeszłam, ale miałam wstępnie zdiagnozowaną przez lekarzy, leżałam w szpitalu na obserwacji, bo czekali aż coś gdzieś się pojawi, zamiast dać np. zastrzyk. Mam dwójkę dzieci i strach o życie był, także nie oznacza to, że nie wiem w ogóle o czym mowa. Miałam szczęście w nieszczęściu, to fakt. Przykro mi, że musiałyście przez to przejść i wasze historie były poważniejsze, niż moje. Dobrze, że uświadamiacie, że warto się badać i sprawdzać.
Mam nadzieję, że mimo trudnej sytuacji u autorki wszystko dobrze się zakończy

Ostatnia edycja:
Do góry