reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Niskie bhcg

Margola1986

Fanka BB :)
Witam.
Potrzeby porady. Mianowicie ostatnio miesiączkę miałam 1 listopada. Cykle nie regularne od 30-35 dni. Robiłam testy bladziutke kreski.
Bhcg 38dc -22,6
40 dc- 46
Jestem po paru poronieniach, ciążach biochemicznych.
I teraz nie wiem czy to może że owulacja była tak późno. Jeśliby tak to kiedy doszło do implantacji. Nie wiem czy jest sens iść do lekarza z tak niskimi wartościami. Nic nie zobaczy. Czy z tego coś będzie. Strasznie małe wartości bhcg jak na ten dzień cyklu

reklama
reklama
Ten progesteron co Ci wyszedł, nie utrzyma ciąży to raz a beta Ci rośnie to dwa.

Jeśli to CP to nie powinna Ci do jutra do godziny 22, pęc. Pamiętaj jednak, że jak brzuch będzie Cię mocno bolał jedź od razu na IP.

wiem że każdy przypadek jest inny ale u mnie owulacja była w 22 dniu cyklu, w 34 dniu cyklu wyszedł pierwszy pozytywny test ciążowy. najpierw progesteron wynosił 1,98 a dwa dni później był w okolicy 6 więc też bez rewelacji, beta dalej rosła, jak już była widoczna ciąża w macicy to wdrożyli mi progesteron i dziś jestem w 12 tygodniu ciąży i wszystko wygląda w porządku, wiem że to się zdarza bardzo rzadko ale ja na początku obsesyjnie szukałam pozytywnych historii więc różnie może być :/

Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i lekarz Cię uspokoił ❤️ niestety nie jestem w stanie podpowiedzieć nic więcej, niż dziewczyny - owulację mogłaś mieć później i złapałaś moment zaraz po implantacji - moja beta dwa dni po wynosiła 36, czyli podobnie.

wiem że każdy przypadek jest inny ale u mnie owulacja była w 22 dniu cyklu, w 34 dniu cyklu wyszedł pierwszy pozytywny test ciążowy. najpierw progesteron wynosił 1,98 a dwa dni później był w okolicy 6 więc też bez rewelacji, beta dalej rosła, jak już była widoczna ciąża w macicy to wdrożyli mi progesteron i dziś jestem w 12 tygodniu ciąży i wszystko wygląda w porządku, wiem że to się zdarza bardzo rzadko ale ja na początku obsesyjnie szukałam pozytywnych historii więc różnie może być :/
Dziękuję za pozytywną historię. Troszkę mi lżej

Byłam dziś i gina. Nie znalazł pęcherzyka w macicy🥲W czwartek kolejne USG. Jajowody poszerzone. Coś czuję że skończy się to pozamaciczną

Załączniki

• IMG_20251216_221148.jpg
    IMG_20251216_221148.jpg
    428 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry