• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Dziewczyny, bo głupieję i się nie znam… jestem jeszcze przed czy już po owu? Wynik podobny jak z wczoraj wieczorem
IMG_4277.png

reklama
Też nosiłam wkładkę miedzianą przez 5 lat, lekarz to łączy z infekcja? Faktycznie miałoby to u mnie sens 🤔
Tak na logikę, zasada działania tej wkładki jest taka, że powoduje stan zapalny, który uniemożliwia zagniezdzenie więc w sumie ma to sens, tylko myślałam że po wyjęciu wkładki po krótkim czasie wszystko wraca do normy 🤔

Czadowo! Konkretny plan, byc moze w tym jest przyczyna, ale przynajmniej wyjdziecie na prosta! A duzo llepkosc przekroczona?
Nie za duża, na +++, pozostałe parametry nasienia super ale biorąc pod uwagę to i moje jazdy z plamieniami i po wkładce to zasugerowała właśnie jakieś zapalenie albo infekcję u nas obojga

Też nosiłam wkładkę miedzianą przez 5 lat, lekarz to łączy z infekcja? Faktycznie miałoby to u mnie sens 🤔
Tak ale bardziej z czynnikiem zapalnym i zaleciła zrobienie biopsji endometrium. To się podobno często zdarza, a jak jej powiedziałam o plamieniach przed miesiączką i mocno postawiła na to.
Drugą rzeczą która z nią dyskutowałam i też z moim gin to wkładka miedziana robi mikrozapalenie przez dłuższy czas więc może wpłynąć na drożność jajowodów. Także u nas będzie kolejnym krokiem drożność 🙂

A poza tym pęcherzyk 18mm szykuje się do owulacji, endometrium ładne 🙂 ale ten cykl psychicznie odpuszczam ze względu na całą sytuację.

U mnie tez bez zmian ... niby wiedziałam ale jakaś iskierka nadziei była wiadomo 😅
Dziewczyny ,ale dopóki @ nie ma ,to jest szansa. Nie ma co się poddawać. W końcu i u nas zaświeci słoneczko 🥰
To będzie cięzki dzień , nie dość ze mnie ten żołądek męczy to jeszcze mam tak tępy ból głowy że koszmar . Wrócę z pracy i od razu pójdę spać ...
Faktycznie felerna seria tych facelle... Bo te kreski wychodzą blado różowe i to jeszcze za blisko tej kontrolnej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry