Dziś testowałam. Plamie cały czas, zwykle po pierwszych plamienia CH po kilku godzinach dostawałam okres a już jest niedziela i tylko plamię.Trzymamy kciukiKiedy testujesz?
Wyszła blada druga kreska
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś testowałam. Plamie cały czas, zwykle po pierwszych plamienia CH po kilku godzinach dostawałam okres a już jest niedziela i tylko plamię.Trzymamy kciukiKiedy testujesz?
Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pikDzień dobry
U nas również śniega zaś na*ebało i dalej sypie, piękna aura
Czy dziś nikt nie testuje?
Fotki fotki!Dziś testowałam. Plamie cały czas, zwykle po pierwszych plamienia CH po kilku godzinach dostawałam okres a już jest niedziela i tylko plamię.
Wyszła blada druga kreska
Wczoraj poszedł ostatni test. Wieczorem już zaczął brzuch na okres boleć ale to dobrze! Bo jeśli dobrze pójdzie to załapie się jeszcze na płodne na koniec miesiąca. O ile okres przyjdzie dzisiaj
Mogę zrobić ale to będzie już zaschnięty test, zdjęcie będzie po czasie bo zrobiłam i wyszliśmy z domu.Fotki fotki!
Komisja czeka na test do oceny... Nie stresuj się w samotnościPo tym teście tak się zestresowałam, że zaczął mnie brzuch jakby rozpierać na okres. Taki dyskomfort... Oby nie biochem. Jutro polece na bete
Trzymam kciuki, że wszystko będzie w porządkuPo tym teście tak się zestresowałam, że zaczął mnie brzuch jakby rozpierać na okres. Taki dyskomfort... Oby nie biochem. Jutro polece na bete
Gdzie te testy?!Witam się w tą piękną niedzielę.
Pytałam was o te plamienie implantacyjne bo chyba sama obecnie tego doświadczyłam. Ale mam taki mętlik głowie, że szok
Alez pik sobie zorganizowalasDzień Dobry
Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusikiPotwierdził
W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym![]()