• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Dzień Dobry☺️
Dzień dobry ☺️
U nas również śniega zaś na*ebało i dalej sypie, piękna aura ❄️
Czy dziś nikt nie testuje?
Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik🎉
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...🤯
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusiki😁😁😁 Potwierdził💪

W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym🤞🍀

Załączniki

• Screenshot_20260215_114110_Premom.jpg
    Screenshot_20260215_114110_Premom.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 20260215_115609.jpg
    20260215_115609.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 42
Po tym teście tak się zestresowałam, że zaczął mnie brzuch jakby rozpierać na okres. Taki dyskomfort... Oby nie biochem. Jutro polece na bete
Trzymam kciuki, że wszystko będzie w porządku❤️ Takie wrażenie że zaraz przyjdzie okres bo brzuch mi dokucza okresowo, miałam w zasadzi we wszystkich potwierdzonych przez USG ciążach! Jedyne pierwszej nie pamiętam, bo skonczyła się szybko jeszcze przed USG i totalnie nie pamiętam żebym miała jakiekolwiek objawy. Ale przy drugiej miałam po pierwszej ciąży taką schizę przez pierwsze tygodnie, że cały czas czułam się jakbym zaczynał mi się okres czułam typowy okresowy ból i co chwilę latałam na kontrolę do łazienki, mimo to ciąża przeszła bez komplikacji... więc mam nadzieję że u ciebie to fizjologia, beta to potwierdzi i będzie pięknie przyrastać🤞

reklama
Witam się w tą piękną niedzielę.
Pytałam was o te plamienie implantacyjne bo chyba sama obecnie tego doświadczyłam. Ale mam taki mętlik głowie, że szok
Gdzie te testy?! :D 🩴 jak wrocicie mozesz siknac na jeszcze jednego, powinien ciemniec 🤞🤞
Dzień Dobry☺️

Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik🎉
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...🤯
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusiki😁😁😁 Potwierdził💪

W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym🤞🍀
Alez pik sobie zorganizowalas :D i ten timing z seksem :D jednak organizm wie 😂 na kiedy Cie wpisac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry