• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Bylas na laweczce, w razie czego trzeba bylo pisac, ale jestes w grze mimo wszystko! :D
Nie wkladaj patyczka, bo mozesz sobie cos podraznic, nie mowiac ze ob sterylny wcale! Narazie nic nie jest przesadzone! Masz jakis test zeby teraz na niego nasikac? Ten tak po staremu to w sumie nie wiem, troche jak zalany, ale stary to nie wiem :D ale no kreska jakas jest, najlepiej na swiezo zawsze cykac fotki!

Ja wlasnie zawsze z gotowcow, bo bigdy mi nie wschodzily nasiona, teraz chyba ostateczna walka bedzie i musza wzejsc :D
Co siejesz?

Jak masz to zrób z ciekawości jeszcze jeden. Wiemy ile fałszywych kresek tutaj nieraz się zdarza..
Nie mam, jak już chciałabym zrobić 10tke jakąś a to była czułość 25 choć w aptece poprosiłam o 10. Nie chce mi się jeździć po aptekach i szukać testów. Nie wiem, na razie żyje nadzieja, łudzę się, że to nie jest fałszywa kreska a te objawy są nieszkodliwe i będzie wszystko w porządku

Nie wiem jak dokładnie, ale tak z obserwacji moich to okolo 13dpo.
Ale wygląda to jak typowy biochem. Przeszłam już sporo tego. Dlatego chcę jutro mimo wszystko iść na betę nawet jak się rozkreci krwawienie.

Wydaje mi się, że podrazniałam tam patyczkiem i stąd ta krew. Teraz już nie leci. Jak leżę to skurcz w brzuchu się uspokaja, wzięłam nospe. Tak bardzo bym chciała, żeby to było to. 🥺
Dorzuć koniecznie progesteron 🤞 🤞 🤞

Kreska była trochę jaśniejsza jak świeżo po zrobieniu był. Teraz to już zalany, bo zostawiłam go i wyszłam. Nie ruszam tam już nic patyczkami.
Nie chce robić kolejnych testów, jutro pójdę na betę.
To na spokojnie, nie stresuj sie na zapas, jutro beta powie wszystko ♥️
Loo w tym roku szaleje :D papryka, pomidory, ogorki, seler, kalafiora, do tego rozne ziola :D

Dzis z rana wpadl marsz 4 km, mimo mrozu i padajacego sniegu, wystraszyly mnie dwa losie bo sobie przebiegly przez ulice, ogromne są 😦dzis 24 dc, cos mnie brzuch okresowo pobolewa, ale sie jakos nie nastawiam na szybkie przyjscie, tym bardziej ze mi beta nie spadla do konca 🤔 teraz jedziemy na urodziny, milego popoludnia ☺️

Załączniki

• 20260215_100946.jpg
    20260215_100946.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Witam się w tą piękną niedzielę.
Pytałam was o te plamienie implantacyjne bo chyba sama obecnie tego doświadczyłam. Ale mam taki mętlik głowie, że szok
Ja miałam w drugiej ciąży ale to delikatnie takie kawowe plamienia przed dwa dni 🙂 oby to było to i grzeb już patyczkami 🤭

Dzień Dobry☺️

Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik🎉
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...🤯
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusiki😁😁😁 Potwierdził💪

W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym🤞🍀
oby była walentynkowa kruszynka 😍

U mnie Mycoplasma hominis / Ureaplasma i Chlamydia trachomatis ujemne. Czekam jeszcze na posiewy i biocenozę.
I niestety piątkową biopsję będę musiała przesunąć bo owulacja zapowiada się znowu późno wtorek/sroda, mam nadzieję tylko, że będzie termin 🥺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry