• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

A tak co do mojej tarczycy to mam taką sytuację, że moja tarczyca jest mała, i czasem nie wyrabia i stąd moje zaburzenia w kierunku niedoczynności. U mnie nakłada się tyle rzeczy na siebie i pcos razem z IO i nieprawidłowa tarczyca, hiperprolaktynemia (co prawda obecnie nie stwierdzona ale wcześniej miałam z nią problemy). Już nawet patrząc pod kątem samego zdrowia to mam dość. Pomijając starania.
I tak biorę pod uwagę, że inni mają gorzej ale po prostu to moje jakieś tam wewnętrzne dramaty, potrzebowałam na to
A tak co do mojej tarczycy to mam taką sytuację, że moja tarczyca jest mała, i czasem nie wyrabia i stąd moje zaburzenia w kierunku niedoczynności. U mnie nakłada się tyle rzeczy na siebie i l
widzę, że też nie jest Ci lekko :( wierzę, że damy radę. Dla otuchy dodam, że mam te same problemy, z tym że niedoczynność tarczycy obarczona jest dodatkowo hashimoto. Z hiperprolaktynemia walczyłam niemalże rok, zaszłam w poprzednią ciążę nie mając nawet okresu od tego czasu, więc zakładam, że w pierwszym cyklu, w którym była „poprawa” i jakaś owulacja 💁‍♀️

reklama
Spójrzcie doświadczonym okiem
Screenshot_20260217-093154~2.jpg
Screenshot_20260217-093204~2.jpg
Screenshot_20260217-093212~2.jpg

Umówiłam się do gina, zwolnił się termin na dzis popołudniu. Nie wiem jakoś się stresuje ta wizyta, tym że będę musiała z siebie wyrzucić te wszystkie niewiadome i pytania. mojej głowy. Pewnie niepotrzebnie się martwię ale jakoś tak no czuję niepewność 😵‍💫 ale z drugiej strony najwyższa pora coś z tym zadziałać

Ja miałam iść wczoraj do lekarza zobaczyć o co chodzi i czy coś rusza w tym moim organizmie, ale przełożyłam na kolejny poniedziałek.

Wczoraj owulak 0.7, dzisiaj jeszcze nie robiłam. Może coś tam próbuje się zadziać, ale będzie bezowulacyjny cykl? Przyjmę wszystko, byle tylko okres przyszedł i można było już jakoś sensowniej działać. A nie na ślepo.

reklama
A już widzę że miał, to dobrze 👌 pokaże co tam siedzi i skleja te wasze dzieciaki 🤔 Z mojego researchu wynika że warto będzie włączyć do suplementacji męża NAC 600mg jeśli jeszcze tego nie robicie ❤️ 🤞 pomoże w walce z infekcją i uplynnieniem
Za radą którejś z Was na całe szczęście od razu z posiewem, za co bardzo Wam dziękuję i jestem wdzięczna 😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry