Hermeneg
Fanka BB :)
próbuje was nadrobić ale ciężko mi idzie
ostatnio mam znowu w pracy armagedon.
Jutro idę do ginekologa i mam nadzieję, że obierzemy już konkretny plan działania![]()
Daj znać po wizycie jaki plan
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
próbuje was nadrobić ale ciężko mi idzie
ostatnio mam znowu w pracy armagedon.
Jutro idę do ginekologa i mam nadzieję, że obierzemy już konkretny plan działania![]()
Ja, od początku lutego poleciał mi kilogram, jeszcze na jeszcze 1 w tym miesiącu. Jak w ciąży będzie wszystko ok, to do porodu nie powinnam nic przytyc.Tak w ogóle hej wam, bo wpadłam i się nie przywitałam.
Staje na nogi, na szczęście to "tylko" biochem więc jest łatwiej.
Za to nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, ważę najwięcej w swoim życiu, wyglądam jak kulka a mam lekko ponad 150cm wzrostu.Póki nie było śniegu to biegałam, teraz to nie ma dróg odśnieżonych więc z biegania nici. Chyba że na bieżni ale do tej pory z siłownia nie było mi po drodze choć karnet wykupiony - głupia ja. I tak sobie trwam, jednak dziś już coś we mnie pękło i układam sobie w głowie plan, jutro siłownia a od dziś już nawadnianie organizmu, staram się trzymać michy.
Któraś z was też jest na etapie walki o siebie, na redukcji?
Ja tu napisze, żebym jutro poszła do by się nie działo:
Jutro idę na siłownię i wrzucam tutaj meldunek z siłowni.
Gdybym do 12 się nie zameldowała proszę na mnie wyciągnąć laczka.![]()
Ja byłam raz na bachacie, a tak to jakoś się nie mogę zmotywowaćPodziwiam
Nigdy nie byłam i chyba nigdy nie będę na siłowni. Chyba, że darmowe pączki by rozdawali po treningu to może![]()
Przepraszam dziewczyny ale zrobilam sobie detoks od forum owulek itp. W sumie to nawet nie wiem kiedy była, kompletnie sie nie skupiałam na objawach i wiecie co? Jakoś mi z tym super, bez testowania, seksu pod piki. Nie wiem tylko czy bede testować przed terminem miesiączki, który jest 3 marca. Myślę, ze zostanę na ławeczce i najwyżej pierwszego marca zatestuje.
Oo też tak lubięTo ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietaną![]()
A co do Malty to sie zakochałam. Pogoda była typowo wiosenna, wszędzie zielono, temp super, dwa dni tylko wiało, ale to byl cudowny wyjazd. Potrzebowałam takiego luzu naprawdę.No pewnie że trzeba, nam by się tu jakieś mniej zimowe krajobrazy Maltańskie przydały a ta milczy![]()
A co do Malty to sie zakochałam. Pogoda była typowo wiosenna, wszędzie zielono, temp super, dwa dni tylko wiało, ale to byl cudowny wyjazd. Potrzebowałam takiego luzu naprawdę.
Wedlug mojej psychiatry "bujałam" się od dziecka z depresją. W najgorszym okresie depresji nie miałam siły wstać się załatwić, szłam już kiedy nie mogłam wytrzymać. Nie kąpałam się, nie uczesałam, leżałam w łóżku i byłam gdzieś myślami, gdzie byłam nikim, nic nie miało sensu. Poczytaj w necie, bo naprawdę niemal wszystko się u mnie zgadzało.@maggie97 jak zdiagnozowałaś depresję ? Jak ci się objawiała ? Jeśli zbyt osobiste pytanie to nie odpowiadaj