• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Tak w ogóle hej wam, bo wpadłam i się nie przywitałam.
Staje na nogi, na szczęście to "tylko" biochem więc jest łatwiej.
Za to nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, ważę najwięcej w swoim życiu, wyglądam jak kulka a mam lekko ponad 150cm wzrostu. 🙃 Póki nie było śniegu to biegałam, teraz to nie ma dróg odśnieżonych więc z biegania nici. Chyba że na bieżni ale do tej pory z siłownia nie było mi po drodze choć karnet wykupiony - głupia ja. I tak sobie trwam, jednak dziś już coś we mnie pękło i układam sobie w głowie plan, jutro siłownia a od dziś już nawadnianie organizmu, staram się trzymać michy.

Któraś z was też jest na etapie walki o siebie, na redukcji?
Ja, od początku lutego poleciał mi kilogram, jeszcze na jeszcze 1 w tym miesiącu. Jak w ciąży będzie wszystko ok, to do porodu nie powinnam nic przytyc.

Podziwiam 🥹
Nigdy nie byłam i chyba nigdy nie będę na siłowni. Chyba, że darmowe pączki by rozdawali po treningu to może 🤣😅
Ja byłam raz na bachacie, a tak to jakoś się nie mogę zmotywować 😅 Ja niestety nie lubię ćwiczyć, nie czuję żadnych endorfin podczas ćwiczeń, sama męczarnia. Jedyne co lubię to orbitrek - włączam sobie serial na ten czas to ćwiczenia są bardziej znośne 😅

@marietta2112 żyjesz? Co u Ciebie? Jak Malta? 🤔 ❤️ Coś długo się już nie odzywasz...
Przepraszam dziewczyny ale zrobilam sobie detoks od forum owulek itp. W sumie to nawet nie wiem kiedy była, kompletnie sie nie skupiałam na objawach i wiecie co? Jakoś mi z tym super, bez testowania, seksu pod piki. Nie wiem tylko czy bede testować przed terminem miesiączki, który jest 3 marca. Myślę, ze zostanę na ławeczce i najwyżej pierwszego marca zatestuje.

No pewnie że trzeba, nam by się tu jakieś mniej zimowe krajobrazy Maltańskie przydały a ta milczy 🤐
A co do Malty to sie zakochałam. Pogoda była typowo wiosenna, wszędzie zielono, temp super, dwa dni tylko wiało, ale to byl cudowny wyjazd. Potrzebowałam takiego luzu naprawdę.

Załączniki

• 20260213_085918.jpg
    20260213_085918.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 70
  • 20260211_112447(1).jpg
    20260211_112447(1).jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 70
  • 20260210_102133.jpg
    20260210_102133.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 69
  • 20260208_103624.jpg
    20260208_103624.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 66
reklama
@maggie97 jak zdiagnozowałaś depresję ? Jak ci się objawiała ? Jeśli zbyt osobiste pytanie to nie odpowiadaj
Wedlug mojej psychiatry "bujałam" się od dziecka z depresją. W najgorszym okresie depresji nie miałam siły wstać się załatwić, szłam już kiedy nie mogłam wytrzymać. Nie kąpałam się, nie uczesałam, leżałam w łóżku i byłam gdzieś myślami, gdzie byłam nikim, nic nie miało sensu. Poczytaj w necie, bo naprawdę niemal wszystko się u mnie zgadzało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry