Eveline.eve
Fanka BB :)
Jak biało jak widzęHejka, u mnie 10 dpo i biało. Odechciało mi się już wszystkiego Zobacz załącznik 1736144
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak biało jak widzęHejka, u mnie 10 dpo i biało. Odechciało mi się już wszystkiego Zobacz załącznik 1736144
Ja tam widzę jakiegos duszkaHejka, u mnie 10 dpo i biało. Odechciało mi się już wszystkiego Zobacz załącznik 1736144
Niee, to tak dziwnie światło pada. Na tym już nic nie widaćJak biało jak widzęa ślepa nie jestem
Teraz być może zawiódł progesteron z którym nigdy nie miałam problemów.Szukałaś może już przyczyny? W jakich odstępach występowały u Ciebie?![]()
Dołączam się z kawusią.Heloł ❤
Podaję kawusię
@somnea lata temu jak byłam na diecie to testowałam makaron konjac na różne sposobyWarto wspomnieć, że trzeba go solidnie wypłukać przed przygotowaniem bo nieco daje rybą
![]()
U mnie niski progesteron, przy becie ponad 250 progesteron jedynie 5,5Witam! U mnie zaczęło się krwawieniew tej całej sytuacji po moich przejściach dziękuję, że to Biochem… okres spóźnił się 4-5 dni. Pociesza mnie to, że jestem w stanie zajść w ciążę z jednym jajowodem już drugi raz ale nie dają spokoju te straty dlaczego tak się dzieje…
Dobrze, że dziś niedziela i nie trzeba iść do pracy… może jutro już mnie nie będzie brzuch boleć.
Wiem, że dużo nas tu po biochemach i niepowodzeniach, znalazł ktoś przyczynę konkretną?