• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Smiechlam przy braku pradu 😂😂 ale pamietam, ze na jesien pisalysmy, ze wyedy duzo dzieci wychodzi, bo zimno, ciemno, sprzyja 😂 to tlumaczy tez kiedys te wielodzietne rodziny, pradu nie bylo to dobry sposob na nude 😂😂😂
Moj Stary ma takie czasami pomysły a czasem z niego jest taki śpioch,że nie ma jak go rozbudzić 😂
No coś w tym jest,że jesień zima sprzyja zblizeniom - szybko ciemno, zimne wieczory 😆

reklama
Powiem Wam ,że nadzieja mnie trochę jeszcze trzyma bo w ostatniej ciąży miałam utra cienie na testach 13 dni po peak a to jutro będzie właśnie 13 dzień po peak także zobaczymy jak to będzie - jak nic testy nie pokażą to świat się nie zawali u mnie ale troszkę w serduszko by chciało szybciej bić na samą myśl:)

Hej dziewczyny! Mi wczoraj wieczorem zaczęły się plamienia a dzisiaj okres się rozkręcił :( niefortunnie wypada, że owulacja, o ile w ogóle będzie, wypada w tygodniu kiedy mój mąż wylatuje na tydzień do pracy więc może być tak że ten miesiąc będę grzała ławeczkę. Okaże się jak 6 marca pójdę na kontrolę do gina ! Przytulam wszystkie które doświadczyły biochema :( coś ten luty mało obfity, więc chwilę człowiek posmuta, trzeba wstać, poprawić koronę i iść dalej 🤞🏻 udanego tygodnia Wam życzę, wiosna tuż tuż więc i samopoczucie będzie lepsze 🌸

Też uwielbiam "Kości" ❤️
Zawsze oglądałam przypadkowe odcinki które leciały na różnych kanałach w tv ale planuję obejrzeć wszystkie sezony na Netflixie 🥹

Dzisiaj obejrzałyśmy z Siostrą "Niebo. Rok w piekle". Przerażające jak ludzie dają sobie wyprać mózgi 😦

Też uwielbiam "Kości" ❤️
Zawsze oglądałam przypadkowe odcinki które leciały na różnych kanałach w tv ale planuję obejrzeć wszystkie sezony na Netflixie 🥹

Dzisiaj obejrzałyśmy z Siostrą "Niebo. Rok w piekle". Przerażające jak ludzie dają sobie wyprać mózgi 😦
Niebo strasznie mi się podobało! Później oglądaliśmy Ołowiane Dzieci, z racji tego, że to mój rejon to szczególnie mnie wciągnęło, bardzo polecam 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry