• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Zastanawiałam się nad tym, ale chyba narazie dam sobie czas, przynajmniej te 3 miesiące po biochemie. Ufam jednak tej mojej lekarce, zjadła żeby na PCOSie i wierzę, że zna się na rzeczy i ma rację że w końcu to zaskoczy 🥹

Od września 2024

Ta Lametta którą łykam to taki lajcik, miałam nadzieje, ze dzisiaj przepisze mi jakas Bemfole lub inne zastrzyki, żeby podkręcić tą owulację. Niestety - stwierdziła, że skoro Lametta działa, to nie ma co faszerować się hormonami bez sensu, a ja już mówiłam, chce medycyny!!! 😆

Ta cierpliwość jest najgorsza - liczyłam na to, że będę miała jakieś sztywne ramy czasowe, których będę miotła się trzymać a tu dupa 🥲
Od września 2024 czy 2025? Bo jak 2024 to już kawał czasu. Mój lekarz za to po pół roku już stwierdził że przy próbach z jednej strony i moim wieku to idziemy w in vitro. Także co lekarz to opinia.. ale mój to ekspert od in vitro więc pewnie dlatego w ta stronę idzie szybciej.

No patrz ile nas łączy 😅 Punto to mega niezawodne auto. Niestety drugie auto mojego nam się sypie i musieliśmy coś postanowić 😊

Ja jutro idę sobie strzelić proga i estriadol 8dpo, ciekawa jestem bo podobno ten estradiol mam za niski w fazie lutealnej 🤔
Kurde ciekawa jestem jak Ci wyjdzie bo tez ostatnio badalam z prozkiem 7dpo :D
U mnie właśnie też niski, tylko lekarz uspokajał że jest ciężko uchwytny... Jaki masz?
A ktorego dnia badalas?

U mnie właśnie też niski, tylko lekarz uspokajał że jest ciężko uchwytny... Jaki masz?
W jednym cyklu miałam 76, w styczniu 126 i mówiła mi, że progesteron dobry ale estradiol za niski i może wskazywać nie słabe działanie całka żółtego. Info z kliniki u polecanej dr. Mam jeszcze na początku nowego cyklu zrobić badania hormonalne i będzie się zastanawiać czy nie włączyć mi Biosteronu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry