Eveline.eve
Fanka BB :)
Ja modliłam się o słabe, liczyłam że tak znajdziemy winowajcę… okropne myślenie wiemO, to byłoby superModlę się o dobre wyniki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja modliłam się o słabe, liczyłam że tak znajdziemy winowajcę… okropne myślenie wiemO, to byłoby superModlę się o dobre wyniki
![]()
U mnie 1/2dpo więc o zagnieżdżeniu nie ma mowyFull tarczycowe robilas? Insulina? Estradiol?
Jak mnie w nocy budzil bol co chwile ze spac nie moglam, to okazalo sie to zagniezdzeniem![]()
No późno miałam owulację więc pęcherzyk miał czas urosnąć. To na pewno…Mega jajo?
Halo gdzie test??U mnie 11 dpo i bialo
No u mnie gorzej też zamiast lepiej. Nie wiem czy nospy zaraz nie wezmęWitam w klubiemnie ból obudził w nocy i zasnąć nie mogłam, teraz wcale nie jest lepiej.
Wędrówka nie boli, ale jak ciałko żółte było giga to jajnik może boleć i kłuć. Mój dziad sie wywinął po owulacji i był na środku (potwierdzone na USG w 5dpo) i umierałam ze strachu dlaczego mnie macica tak kłuje od owulacji do 6dpoU mnie 1/2dpo więc o zagnieżdżeniu nie ma mowySzkoda, mogłoby to trwać krócej
Teraz jedynie co to może jest w trakcie wędrówki do zagnieżdżenia - to akurat chyba nie boli?
![]()
W 3 DC dobrze by było zbadać hormony, taka podstawa to estradiol, LH, FSH, prolaktyna, testosteronU mnie 12dpo, biało, zapisuję się na badania witamin bo nigdy nie robilam, vit D, B12, kwas foliowy, prolaktyna. Cos jeszcze byscie tu dorzucily? (Glukoze, morfologie i TSH) mialam juz w zeszłym miesiacu jak cos.
Niestety biel aż razi. A w 11 dpo przy biochemach miałam już kreskę, w 10 dpo już miałam.Halo gdzie test??
No to zdecydowanie nieU mnie 1/2dpo więc o zagnieżdżeniu nie ma mowySzkoda, mogłoby to trwać krócej
Teraz jedynie co to może jest w trakcie wędrówki do zagnieżdżenia - to akurat chyba nie boli?
![]()