• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Ja też nie będę robiła testów z krwi, ale chyba tym razem zrobię trzecie prenatalne bo w ostatniej ciąży odpuściłam a skończyło się zielonymi wodami i lekkim niedotlenieniem. Może gdybym zrobiła to dałoby się tego uniknąć

Cześć Ciocie! ✨
My po wczorajszej wizycie. Bobas około 1.5 cm, 8+0. Termin na 10.12. Fhr obecne, lekarz nawet zmierzył- 167 (bez dźwięku-za wcześnie). Wszystko git. Mam skierowanie na prenatalne i zlecone badania. Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia żeby zweryfikować jeszcze ten termin.

Nifty nie robiłam w 1 ciąży, w drugiej też nie planuję

Miłej majówki! Niech mdłości Was omijają 😄

Załączniki

• IMG_20260501_061038.jpg
    IMG_20260501_061038.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 19
Ja też raczej nie będę robiła nifty. Zobaczymy co wyjdzie na prenatalnych, jeśli wszystko będzie ok to odpuszczamy. Jak coś nas zaniepokoi to zrobimy.

Doktor chciała dać mi już l4, ale odmówiłam. Najpierw chcę powiedzieć w pracy żeby mogli zacząć szukać zastępstwa. Powiedziała mi, że na kolejnej wizycie już bez dyskusji wystawia mi zwolnienie 😀

Ja też raczej nie będę robiła nifty. Zobaczymy co wyjdzie na prenatalnych, jeśli wszystko będzie ok to odpuszczamy. Jak coś nas zaniepokoi to zrobimy.

Doktor chciała dać mi już l4, ale odmówiłam. Najpierw chcę powiedzieć w pracy żeby mogli zacząć szukać zastępstwa. Powiedziała mi, że na kolejnej wizycie już bez dyskusji wystawia mi zwolnienie 😀
Ja też jeszcze nie mówiłam w pracy 🙈 trochę mam obawy 😅

Cześć Ciocie! ✨
My po wczorajszej wizycie. Bobas około 1.5 cm, 8+0. Termin na 10.12. Fhr obecne, lekarz nawet zmierzył- 167 (bez dźwięku-za wcześnie). Wszystko git. Mam skierowanie na prenatalne i zlecone badania. Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia żeby zweryfikować jeszcze ten termin.

Nifty nie robiłam w 1 ciąży, w drugiej też nie planuję

Miłej majówki! Niech mdłości Was omijają 😄

Piękne wieści.🌸
To była pierwsza wizyta ?

A propo mdłości. Jakoś od wczoraj tak mi ciężko na żołądku.. ale czy to możliwe tak wcześnie? 😅 (5 tydzien)
W poprzedniej ciąży tego nie poznałam, stąd moje pytanie 😄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry