• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Piękne wieści.🌸
To była pierwsza wizyta ?
Druga. Poprzednią miałam dwa tygodnie temu i lekko zaniepokojony był lekarz bo wyszła duża różnica między terminem z miesiączki a wielkością zarodka. Ale teraz jest odpowiedni wzrost w porównaniu do poprzedniego badania, nawet ciut więcej więc pewnie granica błędu pomiaru ostatnio. W każdym razie póki co wygląda stabilnie 🤞🏻

reklama
U mnie nie:
- pierwsza ciąża - przeczołgała mnie konkretnie, odrzucenie od jedzenia, mdłości, wymioty kilka razy, wszystko mi śmierdziało, pod koniec ciąży rwa kulszowa, ból spojenia łonowego, zgaga - jest syn
- druga ciąża - lajcik, jedynie w I trymestrze konieczna drzemka w dzień - również syn
😂

A Ty masz już synka czy córkę 😛 ?
Czyli babcine zabobony mogą sie schować 😄
Ja juz mam syna. 🙂

Na "spokojnie". Wczoraj odwiedziliśmy moich rodziców, dzisiaj pracujemy w ogrodzie, jutro odwiedzamy teściów 😊
Uuu, byle nie za dużo tej pracy! Odpocząć też trzeba :D

Ja dziś mam jakiś zjazd emocjonalny, wszystko mnie wzrusza wkurza i ekscytuje do łez. Nigdy aż tak nie miałam 🫣 ale mieliśmy ciężką nockę, bo wczoraj mieliśmy wycieczkę i mój prawie 2latek pół nocy przepłakał z tych emocji. Ale mąż przed chwilą zadysponował że robimy grilla, więc mam nadzieje że chociaż wieczór będzie spokojny jak się wszyscy dobrze najemy 🤣

Uuu, byle nie za dużo tej pracy! Odpocząć też trzeba :D

Ja dziś mam jakiś zjazd emocjonalny, wszystko mnie wzrusza wkurza i ekscytuje do łez. Nigdy aż tak nie miałam 🫣 ale mieliśmy ciężką nockę, bo wczoraj mieliśmy wycieczkę i mój prawie 2latek pół nocy przepłakał z tych emocji. Ale mąż przed chwilą zadysponował że robimy grilla, więc mam nadzieje że chociaż wieczór będzie spokojny jak się wszyscy dobrze najemy 🤣
Ja nic w tym ogrodzie zbytnio nie robię, mąż z dzieciakami budują grządkę podwyższoną 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry