la_mariquita
Moderator
Ja też mam wizytę za tydzień i mam dokładnie to samo wrażenieA ja dalej czekam na pierwszą wizytę - jeszcze tydzieńMam wrażenie, że czas stoi w miejscu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też mam wizytę za tydzień i mam dokładnie to samo wrażenieA ja dalej czekam na pierwszą wizytę - jeszcze tydzieńMam wrażenie, że czas stoi w miejscu
![]()
Ja też jeszcze nie mówiłam w pracyJa też raczej nie będę robiła nifty. Zobaczymy co wyjdzie na prenatalnych, jeśli wszystko będzie ok to odpuszczamy. Jak coś nas zaniepokoi to zrobimy.
Doktor chciała dać mi już l4, ale odmówiłam. Najpierw chcę powiedzieć w pracy żeby mogli zacząć szukać zastępstwa. Powiedziała mi, że na kolejnej wizycie już bez dyskusji wystawia mi zwolnienie![]()
Cześć Ciocie!
My po wczorajszej wizycie. Bobas około 1.5 cm, 8+0. Termin na 10.12. Fhr obecne, lekarz nawet zmierzył- 167 (bez dźwięku-za wcześnie). Wszystko git. Mam skierowanie na prenatalne i zlecone badania. Kolejna wizyta za 2.5 tygodnia żeby zweryfikować jeszcze ten termin.
Nifty nie robiłam w 1 ciąży, w drugiej też nie planuję
Miłej majówki! Niech mdłości Was omijają![]()
Może być na początku takie uczucie, nie życzę ci aby się to „ rozwinęło „A propo mdłości. Jakoś od wczoraj tak mi ciężko na żołądku.. ale czy to możliwe tak wcześnie?(5 tydzien)
W poprzedniej ciąży tego nie poznałam, stąd moje pytanie![]()