Planuje za 2 tygodnieNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Planuje za 2 tygodnieNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Stwórz post jeden na pierwszej stronie i tak dodawaj sobie bo zapomnisz przez przypadek o wielu osobachDziewczyny potrzebuje dla Ani wasze Nicki i 2 osoby jako moderatorkipodeślijcie mi na priv
![]()
Hmm ja pierwszego postu nie pisałam, to nie mogę go edytowaćStwórz post jeden na pierwszej stronie i tak dodawaj sobie bo zapomnisz przez przypadek o wielu osobach.
Albo niech to zrobi osoba która zakładała wątek ogólnie![]()
Są na pierwszej stronie Nicki dziewczyn obok dat porodu to myślę, że stamtąd można wziąć listę. Ewentualnie jeśli kogoś nie ma na pierwszej stronie to niech się zgłosi dodatkowoHmm ja pierwszego postu nie pisałam, to nie mogę go edytować
No dlatego zedytowałam i dodałam, żeby zrobiła to osoba która założyła wątek grudniowych mamHmm ja pierwszego postu nie pisałam, to nie mogę go edytować
Mnie jeszcze nie ma na pierwszym pościeSą na pierwszej stronie Nicki dziewczyn obok dat porodu to myślę, że stamtąd można wziąć listę. Ewentualnie jeśli kogoś nie ma na pierwszej stronie to niech się zgłosi dodatkowo