Elżbietka
mother of two sons&angel
Alek, ja byłam u dr Zwolińskiego, miły, sympatyczny i kompetentny. il. grenadierów. 200 zł za ok 40 min usg-owania
, płyta wraz z nagraniem całego usg w cenie.
, płyta wraz z nagraniem całego usg w cenie.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, płyta wraz z nagraniem całego usg w cenie.

dzisiaj wstawalam 2 razy w nocu do wc i od 5 rano nie moglam zasnac... ciagle mysle o porodzie, kiedy to bedzie... wydaje mi sie ze czesciej mi brzuch twardnieje, dzisiaj tez mnie troszke w krzyzu pobolewa... zaden czop mi jeszcze nie odszedl i ciekawe jak tam moja szyjka... w poniedzialek sie przekonamy jesli dotrwam;-)

Poza tym wczoraj doktor mi oznajmiła, że nie jest pewna, czy pozwoli mi rodzić dołem. Co prawda nie mam jakiś bezwzględnych wskazać do cc, ale doktor się boi.Zarówno poprzednia ciąża jak i przebieg tej skłania ją ku takiej decyzji. To jeszcze nic pewnego i szczerze powiedziawszy wcale mnie to nie cieszy, bo wolałabym rodzić naturalnie

". Będzie dobrze;-)

. Będzie wysoki przstojniacha:-) wzrost ponad 97 centyl-to znaczy . że mniej niż 3 dzieci na 100 w jego wieku jest równych ,lub wyższych od Kuby. Potem był fryzjer-no i mam prawdziwego małego mężczyznę z fryzurką na jeżyka (cudo:-)). Kuba bardzo grzecznie siedział na fotelu bawiąc się spryskiwaczem do włosów. W nagrodę dostał mega zestaw do piaskownicy