Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hindusowo po prostu;-) ten test to chyba na sucho był...ale pewna nie jestem
poszłam dziś do tej przychodni i powiedziałam, że zgubiłam ten patyczek do smyrania i żeby mi dali nowy. Chciałam zrobić to na miejscu, yyyy no nie że przy nich w poczekalni
ale powiedzieli, że nie, bo nie ma kto teraz wziać próbek do analizy do szpitala, a to trzeba w ten sam dzień. Więc dobrze, że nie oddałam tego z wczoraj, bo by mi wyszło milion bakterii i jeszcze by mnie zamknęli gdzieś w celach kwarantanny;-)
coś mu się tam w dziąsłach zaczyna dziać i go to męczy. U nas początki były takie same. Kurna...wyszedł ten drugi na wierzch, a mały dalej marudny na maksa, paluchy pcha do buzi, co dorwie, to tak jeździ tym po dziąsłach, że aż skrzypi. Wszystkie mu ida na raz czy co???

ona też nie zwróciła uwagi i pojechała pewnie na ktg.......a dr.w szpitalu powiedział,ze ona ma skierowanie!!ze musi zostac w szpitalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..............i zostac musiałą!!!
.U nas PIĘKNA POGODA!!!!słonko świeci,że hej,własnie pranie rozwiesiłam,pościel się wietrzy,bardzo ciepło u nas!!

Pochwal się na fejsie

Żarcik...hihihihihihihihi 
Jestem zadowolona, choć chciałam iść na kolorowo a nie galowo, no ale cóż...
Chrzestni będą wyglądać dosyć ekstrawagancko.:-) Tzn strojów nie widziałam,ale słyszałam i super. Będzie pomarańczowo, czerwono, chabrowo i nie wiem co jeszcze.
Tylko my z eMem tacy galowi
Powiedział, że ksiądz nas przegoni jak tak wszyscy wyskoczymy, a chrzestni umówili się na szaleństwa i dobrze. Tymek oczywiście już śpi.