Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie dziwię się, że w takich emocjach zapomniałaś o paru sprawach;-)A nie masz do niego numeru telefonu? może wystarczy tylko telefonicznie zapytać i już byś wiedziała czy brać ten magnez czy nie. Mnie się tez wydaje tak jak Gatto, że nic sie nie stanie...ale wiadomo, nam łatwo mówić...A jak nie, to czekaj do poniedziałku i tyle, bo co zrobisz...Na drugi raz Kochana spisuj na kartce wszystkie pytania, bo szkoda, zebyś się później zastanawiała
:-) Pojadłam przy okazji, przegryzłam owocami, żeby Młody podjadł, a teraz siedzę i odpisuję gdzie mogę, bo wszędzie się pytają co się dzieje
A Juluś ma właśnie taką czkawkę, że aż podskakuję razem z nim:-) biedny Oluś
szkoda dziecka, jak się widzi, że go boli..ale co poradzisz...to dla jego dobra, nie?! Jutro już będzie dobrze!!!
Ale przynjamniej śpię w nocy, noo tak do 6 rano, ale to i tak super.
.W doope ci nalac to za mało. Ze Ty dziewczyno masz jeszcze nerwy na pieczenie ciasta po tych przeprawachW domu mam już wszystko porobione, jutro coś tam pogotuję, strzelę szybkie ciasto i będę polegiwać![]()

. Twarda sztuka jesteś
. Czuli dalej czekamy na Julka, ale cos mi sie wydaje, że już nie długo.

? Tak na marginesie to nie mogło się stać bo przytulanka mielismy tylko w 12 i 19dc i 12 było z wyskoniem. Tylko 19 nam się zapomniało 

. Ale 19 to juz po baletach przecież. I teraz tak siedzę i gdybam.
tak tylko gdybam hehehe Nie dziwię się, że sie uśmiechasz na widok łożeczka. To już wtedy robi się takie oczywiste, realne...ja mam to samo
:-) Już niedługo Kochana!!!!
:-)
Nie wiem jak to sie stalo.....hahahhaha, dobre tlumaczenie! A kiedy testujesz??