Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

sprawdzam jak mogę ... masz moje ogromne za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ty moja oazo spokoju , pakuj się i przyjeżdżaj na narty upuścimy trochę negatywnej energii
wiem co mówię robię tak już 8 lat, czasem jest lepiej czasem gorzej ale trzeba szukać pozytywów w życiu
alem się wymądrzyła

No ale OK, będziemy ćwiczyć ;-)
Będzie dobrze wszystko tylko proszę nie przemęczaj się już, niech ta koleżanka już robi wszystko a za chwilę teściowa, że o eMie nie wspomnę;-)&&&&&&
&&&&&&&&
Jeśli nie w tym miesiącu to za chwilę, na pewno wszystkie zaraz będziecie się cieszyc II !!&&&&&&&&&&
Kasia, a Ty pijesz zioła ??? 
&&&&&&&&

wymyśliła sobie,że jest dorosła i chce wrócić do matki a później znajdzie pracę i pójdzie na studia i takie tam .....przecież tam nie ma warunków i ona wiecznie pijana z ojcem to jak ten glut chce funkcjonować w takich warunkach o mieszkalnych nie wspomnę ....dzisiaj nocy nie przespałam,wczoraj to samo 1kg mi spadł w tym tygodniu z tych nerwów chyba ..to ja ją przez 4 lata wychowałam ,wyhuhałam
a ona od tak po prostu do mnie ,że ona wraca bo na krzyczałam na nią ,że trzeba w pokoju sprzątnąć bo się idzie zabić ..ehhhh

daleko do dużego miasta bo 50 km , teraz ferie się zaczynają i chyba tak zrobię,że ją puszczę na ferie tam i niech posiedzi u niej ferie może zmądrzeje ,że tam żadnej przyszłości nie ma
i pracy się nauczy bo trzeba drzewa narąbać ,rozpalić w piecu żeby było ciepło w domu
pralka im automatyczna padła więc trzeba prać ręcznie ,może nabierze pokory 
:-(
:-) trzymam kciuki aby niepewność już ustapiła i aby było tak jak tego chcesz :******
widzę że mimo melanchloii związanej z @.. masz siłę aby walczyć!!!! tak trzymaj!!!!!!! trzymam kciuki za TEN cykl
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kiedyś może też założę narty na nogi??? do tej pory wolałam letnie szwędanie się po górach pagórkach.. ale kusisz taką zimową eskapadą, kusisz!!!!
czy Ty aby napewno masz swoje niedawno urodzone Dziecko?????? kiedy On tak wyrósł???? Cyc cuda czyni.. bo chyba Olusia jeszcze niczym nie dokarmiasz, nie??? jeszcze za wcześnie chyba.. qrcze!!!!! czemu ten czas tak leci????
porozmawiam sobie z moim dyrektorem.. na wyprawkę mi qrcze nie starczy

, dzis wg ostatnich cykli jest 5 dzien spoznienia. Nie mam objawow na nic , ani ciaze ani malpe tylko syski mnie po bokach pobolewaja. Testuje w poniedzialek jak nie przyjdzie @. Dzis wymyslilam ze to chyba klimakterium mi sie zaczelo
.