reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma dobre ale się uśmiałam :-D
ale faceci coś mają,że nie umieją zdjęć robić ,mój tez zawsze strzeli taką fotkę w odpowiednim momencie ,że się płakać chce :baffled::-D:-D

ja jeszcze muszę kuchenkę umyć i też uciekam na dupce usiąść w karty z M będziemy grać i może się napiję i zrelaksuje bo z Młodą nadal nic się nie wyjaśniło ,nic nie zrozumiała...........

Miłego wieczoru dziewczynki

reklama
Muma piękny synek:-)
Zuzanka dziękuje za listę badań, co ja bym bez Was zrobiła, jesteście bardzo pomocne i jestem taka podjarana ze tu do Was trafiłam:-D
Katiuszka fotograf z niego jak z koziej du.py trąba:-)

Uciekam na Musical Metro, przyjechali do Wrocławia to korzystam z okazji.

aaaa dziewczynki takie pytanko, mam nadzieje ze nie wyda sie głupie, ale naprawdę nie wiem.... mierzy sie temp, podczas @?:baffled:
Spokojnego wieczoru.

Szyszunia - Metro z Buffo ?? ja w 1993 bylam na tym ;-):-)...
Gatto - jak tam ??&&&
Milego piatkowego wieczoru Laski :-):-)

szyszunia warto zobaczyć i dobrze ,że idziesz korzystaj my z M mamy możliwość 2 razy w miesiącu na czymś być w Buffo tydzień temu byliśmy na 18 urodziny - Nataszy w Buffo ale fajnie było :-) oni chyba w Hali stulecia mają dzisiaj być we Wrocławiu

Muma ojej 1993 ? to przyjeżdzaj do mnie to pójdziemy na coś fajnego my jeszcze chcemy iść na wieczór rosyjski w Buffo :tak:

Katiuszka, no wreszcie nie masz co robic :-D:-D:-D.
Muma, Y robi foty, że wygladam jakbym w bąbce z choinki sie przeglądała a potem mnie koryguje w photoshopie bo mowi, że mam nos za duży.
Zuza, jak sie czujesz na 50?
Szyszunia, miłej zabawy :-).
Ktos wie co u Gatto słychać?

Mam rewolucje rzołądkowe, cos mi chyba dolega :tak:

Hej babki.ja nadal w szpitalu.drugie ktg wyszlo perfekcyjne.ale i tak jutro zrobia mi 2.jedno rano a drugie po' poludniu.do poniedzialku tu na pewno posiedzimy.no nic,lepiej 2 razy sprawdzic niz potem plakac.

bionda mam nadzieję ,że te rewolucje to "te rewolucje" bosze ale bym się cieszyła o matulu !!!!!:-)ja dzisiaj wziełam dopiero 50 i czuję się jak przez ten tydzień cały rozbita ,becząca i kompletnie nie zorganizowana :crazy::baffled:a przecież ja taka nie jestem :confused::evil::errr::oo::oo2::huh:

z tego wszystkie zapomniałam Gatto skarbie ,napisać ,że coś czuje pismo nosem teraz jeździsz siedzisz w tym szpitalu a okaże się że Gattine przenosisz ;-) a powiedz bom ciekawa jakie warunki panują w szpitalu u Was są bardziej VIP niż w PL

Ostatnia edycja:
hej Kochane,

u mnie dziś niestety podgorączkowo - 37,2. Że jescze teraz coś się przyplątało...jak odliczanie rozpoczęte.
Jeszcze dzisiaj w tej niewiedzy poczłapałam do kosmetyczki na regulację brwi coby sobie trochę bólu zapodać i powiem, że mnie bolało jak nigdy...

Gatto, cieszę się, że już wszystko dobrze, bo sie trochę zmartwiłam tym ktg. Sama mialam problemy z ktg i wiem, że niepokoi.

zuzka, my z Mężem też chodziliśmy do Buffo, jak mieszkaliśmy w wawie. Byliśmy na wieczorze bałkańskim- rewelacja (tylko wino kwaśne) i wieczorze walentynkowym.

Muma, Oluś cudowny, taaaaki gładziutki:)

katiuszka..weź Ty zwolnij, czas na odpoczynek.

aleksis.......where are You??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry