Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

będzie dobrze Aleksis mocno tulę :*w razie co to przyjeżdżaj do stolicy przyjmę Cię pod dach swój :***

My też buszowaliśmy po parku, Młody usnął od razu, przy przekładaniu do fotelika krzyku narobił, ale zaraz zasnął. W domu flachę wsunął bez krzyku
i teraz razem z tatusiem śpią
Pora na kąpanie, a on śpi
co za dzieć;-) Wczoraj zasnął przed 20, a obudził się dopiero o 4 nad ranem. Nie jest źle:-) rano też pobawił się chwilkę i zaraz znowu zasnął. Spaliśmy wszyscy do 10!!!
Może wynajmę Cię jako architekta?;-) mam cały dom do urządzenia:-)
coś w tym musi być...chyba, ze Muma je zaczarowała;-)
teraz też...powiem Ci, że myślałam, że będzie inaczej, bo dziecko itp. Ale jakos rozmyły się moje wyobrażenia...takie życie...Głowa do góry!!! będzie dobrze!!!
mi osobiście najbardziej podoba się ta czerwona szafka pod umywalką!!jest CZADOWA!!!!!!!!!!!
Ps....póki co @ nie mam jeszcze.....
syski bolą,nieco większe są...
poznałam M zakochałam się i zostałam i mieszkamy w Starej Iwicznej tutaj mamy dom i całą resztę Mój M jest z Piaseczna a jego babcia mieszkała w Starej Iwicznej więc tutaj się chowamy
a do stolicy mam rzut beretem i Piaseczno się z Nami łączy więc tak jesteśmy po troszku wszędzie
ale mieszkam na wsi Stara Iwiczna
pozwolisz że czasami wpadnę na małe kompu kompu???? ;-) no nie do końca bo mamy 5 dziewczynek: Dominika, Ewa, Jagoda, Cristi i Martynka.. a chłopców 2: Oluś i Juluś ;-) mój Syneczek będzie 3, wypada więc aby Szyszka też miała chłopcaAAAAAA Ani@k to siusiak będzie ale fajnieno jak na razie 3 do 3 się zapowiada 3 chłopaków i 3 dziewczyny ;-)ale coś czuje ,że będzie przewaga chłopaków ciekawe co szyszka będzie miała ,ale jej wróżę siusiaka właśnie
![]()

czyli bilans będzie 5:4, która teraz będzie testować??? bo statystycznie, dla wyrównania rachunku będzie miała synka
;-)
jakby było jednostajnie.. było by nudno.. ;-)