reklama
gosheek
Fanka BB :)
katjoshka kup le piej Zuravit i jedz codziennie tak jak na opakowaniu pisze. Zjedz całe opakowanie dla profilaktyki. Ja całą poprzednia ciążę bralam Zuravit teraz też biorę bo też mam problem z pecherzem i mi pomaga. Urosept też możesz wziąć.
Bachucha
Możesz, ja brałam większość ciąży urosept i żurawit, bo ciągle jakieś bakcyle wychodziły, lekarz mówił, żeby się nie bać, bo to ziołowe, a nie chemia.czy moge urosept?
-Lorelain-
masala - ja mam dokładnie tak samo. Nie miałam takiego problemu a od kilku dni normalnie wieczorem skorupa na brzuchu taka sucha skóra. Smaruje sie i nic. Rano znowu sucha.
katjoshka ja też mam problemy z pęcherzem i to takie powracające, zwłaszcza jak mi coś strzeli do głowy i zamarzy mi się kąpiel w wannie
. Z zasady jak czuję że coś mnie bierze biorę Urosept i szybko przechodzi. Niestety jak nie zareaguję natychmiast i się zacznie na dobre to kilka dni trzeba się mocno męczyć wszystko jedno co by się nie brało... :-(
Co do kondycji skóry u mnie akurat jest na odwrót :-) . Przed zajściem miałam wybitnie suchą, a teraz się unormowało, nawet moja twarz wygląda jak ludzka a nie papierowa

Co do kondycji skóry u mnie akurat jest na odwrót :-) . Przed zajściem miałam wybitnie suchą, a teraz się unormowało, nawet moja twarz wygląda jak ludzka a nie papierowa

-Lorelain-
ja nienawidzę dziecinnych oliwek 
smaruje Mustelą i nawet przechodzi

smaruje Mustelą i nawet przechodzi

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: