reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

futro - ja właśnie miałam pisać o to samo! wszystko w marchwi! vanish nie działa, niemieckie mydełko na plamy też nie, jakiś niemiecki odplamiacz OXY też niet;/ jak się pozbyć tego paskudztwa????

my na razie dopiero zaczynamy przygodę z marchewką ale i śliniak i pielucha się nie doprały... nie chcę wiedzieć jak śliniak będzie wyglądał za miesiąc:-) nie mówiąc o ubrankach...bo piotruś w trakcie jedzenia lubi sobie włożyć rączkę do buzi a potem wytrzeć o bodziaka:-D

reklama
my na razie dopiero zaczynamy przygodę z marchewką ale i śliniak i pielucha się nie doprały... nie chcę wiedzieć jak śliniak będzie wyglądał za miesiąc:-) nie mówiąc o ubrankach...bo piotruś w trakcie jedzenia lubi sobie włożyć rączkę do buzi a potem wytrzeć o bodziaka:-D
Pawełek dokładnie to samo robi;-)
Ja przed praniem zapieram wszystkie ubrania poplamione normalnie mydłem, a potem do pralki i gotowe:)

Pawełek dokładnie to samo robi;-)
Ja przed praniem zapieram wszystkie ubrania poplamione normalnie mydłem, a potem do pralki i gotowe:)

i marchewka schodzi?

gdzie w ciągu dnia śpią wasze maluchy? ja mojego w ciągu dnia przyzwyczaiłam do gondoli ale nie przewidziałam pewnej sprawy... że on kiedyś z gondoli wyrośnie:-) i jest już tak na styk:-D

Futrzak my fotelik na stałe mamy w aucie wiec chyba nie ma sensu taki spiworek u nas.Co do sliniaka to dlatego my mamy ceratkowy:) choc tez sie odbarwił;)fajnie za to spisuje mi sie taki sliniak frote z ceratka pod spodem z nivea(był gratisem od ktoregos sprzedawcy z alegro) wogole plam nie ma a zapieram go zawsze ludwikiem,;)
Co do plam to chyba Papcia pisała zeby natrzec sola,ja generalnie Gosie ubieram w cos czego mi nie bedzie zal jak wiem ze w jedzonku bedzie marchewka,ale piore w Loveli i wiekszosc plam schodzi i bez soli;)

reklama
Do góry