reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

U mnie właśnie ten najniższy nie jest wcale taki niski.. albo mi się tylko tak wydaje..
U nas za każdym razem mierzą przy szczepieniach :)

reklama
Wredniak Ja mam TAKO Jumpera więc nie będę szczególnie pomocna , ale u mnie są 4 poziomy i zazwyczaj ustawiam na naj niższy u u mnie On jest tylko trochę wyższy od płaskiego :-).
Mierzą Ci ją przy szczepieniu ? mi nie jak spytałam o to Panią Doktor to powiedziała że nie mierzy się takich maluchów bo im się nóżek nie prostuje a pomiar przy zgiętych nóżkach jest bezsensu :baffled:.

U mnie właśnie mierzą bez nóżek, od główki do dupki ;)

u nas mierz od główki do pupki, a potem od pupki po ciele do stópek :)
zalezy tez jaka pielęgniarka, bo jedna kiedys mierzyła normalnie na prosto, wyprostowała Gabi nózkę delikatnie i cyk :)

Dziewczyny, jesli kupujecie kombinezony dla swoich maluchów na zimę, to jaki rozmiar? Nie mam pojęcia jaki będzie dobry i żeby wystarczył na całą zimę???

Zuza ja kupiłam 74 ale Gosia jest drobna a ze kupiłam taki z odpinanymi ''bucikami'' i rekawiczkami to nawet jak bedzie troszke za krotki to sie cos wymysli;)

Zuza ja też mam zamiar kupić w rozmiarze 74 ale tak jak Gosia Oli , Kacperek też jest drobny :)
Ola ja właśnie też chce lupić taki z odpinanymi rękawiczkami i bucikami :)

Zuza ja kupuje 80 lub 86. W tej chwili Zuzia ma 72cm wiec 74 odpada. Nawet przymierzam sie bardziej do 86.

Aaaaa i juz dawno miałam to napisać - my na swoją Zuzie tez mówimy Zunia (tak wyszło kiedys jak mówilismy Zuzia i Niunia) hihihi :)

ja mam dwa - 74 i 80

kika, teraz nasze maluszki będą coraz wolniej rosnąć, więc 86 moze być duży, chciaz to jeszcze zależy w sumie jakiej firmy.. a teraz jaki rozmiar nosi Zuza?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja jeszcze o kombinezonien nie myslalam bo mam jeszcze troche czasu ale my mamy juz wszystkie ciuszki na 6-9miesiecy i wydaje mi sie ze to jest na jakies74 a maly ma to jeszcze tak na miesiac, poltora i koniec. Sama juz niewiem czy mu kupowac na 9-12 czy na 12-18 kombinezon??

reklama
Do góry