reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Ola szkoda że nie podają długości wkładki bo nie wiadomo czy to 17 cm czy rozmiar 17 ? Rozmiar 17 to gdzieś tak 11 cm wkładki to mój synek już ma tyle więc były by za małe jak 17 cm to już inna rozmowa.Swoją drogą buciki śliczne :)
Ja też rozważam kupno bucików , na razie ma sportowe ale już z nich wyrasta :/

Patris - wydaje mi sie, że to napewno nie 17cm, bo nawet pisze ze od 5-7miesiaca.. faaajne są, ale kurde nie wiem, czy trafiłabym z rozmiarem przez allegro.
chyba muszę się wybrać na jakieś zakupy :-)

ja ostatnio w Deichmanie zmierzyłam stópki młodej i Gaba ma w tej chwlili 17. Z tego co pisałaś, twoja Gabrysia jest podobnych rozmiarów, więc na zimę to bardziej w 19-20 bym celowała. Tym bardziej, że to jeszcze bardziej dla ozdoby będzie niż do prawdziwego chodzenia :)

Ola No tak w sumie masz rację ;) Wystarczy stópkę zmierzyć i patrzyć na rozmiar wkładki a jak niema to pytać jaki jest i w tedy powinno się udać :). Trochę trudno trafić bo trzeba wsiąść pod uwagę że stópka będzie rosła i to czasem nie regularnie :).

Pabella
no właśnie mój też ma już teraz 17 więc na pewno właśnie gdzieś 19 - 20 , też tak myślę :)

Ostatnia edycja:
ja ostatnio w Deichmanie zmierzyłam stópki młodej i Gaba ma w tej chwlili 17. Z tego co pisałaś, twoja Gabrysia jest podobnych rozmiarów, więc na zimę to bardziej w 19-20 bym celowała. Tym bardziej, że to jeszcze bardziej dla ozdoby będzie niż do prawdziwego chodzenia :)

17cm stopka?

reklama
Ja myślę że chodziło o rozmiar bucika Wredniak , jakoś sobie nie wyobrażam niemowlęcia ze stópką 17 centymetrową :-D

Co do tego oparcia to u mnie wygląda tak i to jest już 2 poziom :)

P090911.jpg

Do góry