reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

U nas jego zakup zależy od tego ile kasy uzbieram ze sprzedaży rzeczy po Gabrysi.. W rozłożeniu na lata, w których będzie służył, koszt nie jest aż tak duży, no ale niestety kasę trzeba wydać naraz :-(

reklama
Ja troche z innej beczki czym usunąć plamy z oliwki? młoda uwaliła mi głową cały piękny ochraniacz i nie chce dziadostwo zejśc

Papciarkowa mi plamy po oliwce zeszły po użyciu odplamiacza OXY do kolorów z Biedronki. Namoczyłam wtedy czapeczke osobna w OXY a potem dolałam do prania w pralce (na 40 stopnii).

Dziewczyny nie wiem czy to pytanie już było,jeśli tak to sorry.
Jak długo orientacyjnie trwa biegunka przy ząbkowaniu????????? Jamie od kilku dni robił rzadsze kupki a teraz to już 4-5 razy dziennie i to naprawdę rzadkie. Wygląda na zdrowego,je ładnie stad przeczucie ze to zęby,tylko ile to będzie trwało????

wierka nie pomogę Ci ja ciągle mam z tym problem i też wydaje mi się ,że przez ząbki....lekarz i dawał jakieś leki trochę pomogly ,ale to wraca i sama niewiem

Dziewczyny mam pytanie.
Która z was ma smoczka trójprzepływowego?
Czy wasze maluchy piją z niego i sok, wodę, MM i MM z kaszką?
np. I-sok, II-mm, III-mm z kaszką
Jakich smoków używacie i do czego?

reklama
ja mam, ale od miesiąca nie używam, potrzebny mi był do mleka z kaszką, ale teraz kaszkę jemy tylko łyżeczką. Wtedy używałam na III. Do samego mleka żaden stopień się u nas nie sprawdził, bo za mocno leciało i do tej pory używam 3dziurki. Tym bardziej sądzę, że do wody by się nie nadał, ale teraz dzieciaczki większe, to może się mylę.

Do góry