Wierka ja osobiście nie słyszałam o polskiej położnej, ale ja w takiej małej mieścinie mieszkam, że tutaj w ogóle jest chyba tylko jedna położna, może w dużych miastach o ile jest polska położna, to jest taka możliwość
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
powiedz to mojemu lekarzowi (moze wg ciebie nie wie co mowi) to nie moje wymysly tylko lekarz kazal tego nie jesc-ty rob jak uwazasz- ja mam zamiar urodzic zrowego dzidziusia, pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Wcześniej byłam sceptycznie do chust nastawiona ale po zajęciach z chustowania i noszeniu 17,5kilowego Jula w kółkowej sprawię sobie długą tkaną
. Wygoda niesamowita i ręce wolne
a Juli zadowolony
:-). Jakby co to mam materiały pokazowe wiązań;-)
.

Marta1981
Rodzyneczka
Z racji tych warsztatów to nawet w TV lokalnej byłam z Julem
:-).
Zdjęcie wrzucę gdzieś;-)
.

Zdjęcie wrzucę gdzieś;-)

reklama
ja też męczę się z mdłościami prawie przez cały dzień, apetytu wcale nie mam juz schudłąm około 5 kg ale wyniki mam super i na szczęście nie ma anemi czego najbardziej sie bałam. Mnie pomaga , zwłaszcza rano, woda mineralna nie gazowana lub normalna przegotowana. Wypijam szklaneczke i wiem ze to moze drastyczne , ale moge zwymiotować i potem mi nieco lepiej przez pół dnia, bo inaczej to jak przy zatruciu masakra. Ale trzeba sie przemeczyc do 3 miesiaca i bedzie spokoj
Podziel się: