reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

image_335.jpg

zakladaja Ci tasmy i sobie lezysz :)

reklama
no bo to zawsze lepiej sobie popatrzec... Byly o wiele gorsze..
Swoja droga to znam taka agentke, ktora myslala, ze KTG kopie pradem ;) zeby dziecko sie ruszalo:baffled::rofl2:

Czy wam czasami w brzuszkach tez cos pyka? Doslownie...takie 'pyk' ze srodka od 2 dni co chwila slysze. Czyzby to byla inna forma czkawki?

P.S.
Odpowiadajac na pytania z PW- kobieta powyzej z badaniem CTG- to nie ja

Harsh ... mam to samo od jakiegoś tygodnia chyba ... często pod wieczór ... brzuszek przy tym nie skacze ale ewidentnie z niego owe "pyk" dobiega. Za pierwszym razem myślałam że przebił się pęcherz płodowy ale wód brak. Ciekawe co to takiego :eek:

Ja tez czasem słysze owe ''pyk'' jakby cos pekło w brzuszku,moj M to sie smieje ze mam obcego w brzuchu bo to czasem nie jest takie ciche i jedno ''pyk'' tylko seria cała,słyszalna z daleka;)

reklama
Do góry