reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Wierka, a wiesz co? Ostatnio dorwalam dla Olafa:
olbas-bath.jpg

Mowie Ci- jaki bajer. Wlewam nakretke do wanny, tworzy sie normalnie piana. Olo spedza 20 min w goracej wannie z takim plynem do kapieli i nosek odetkany :) Nie bylo drogie, chyba 2 funty dalam :)

Witam Kochane.
Pytanko mam ... dziś rano po siusianiu jak wyszłam z łazienki "coś" mi pociekło ... nie było tego dużo ale jak dotknęłam ręką to była cała mokra ... kolor przeźroczysto-białawy (upławy? a może sączące się wody?) później jak sie przebrałam, usiadłam i znów ... przeciekło troche przez spodnie. Teraz znów nic. Ostatnio wyciekło mi tak rano 2 dni temu i przez cały dzień też nic. Zgłupiałam :eek:

lokata ja mam tak każdego ranka jeśli szybko nie ubiorę wkładki to majtki od razu mokre od śluzu a przez dzień to tak leciutko mi leci.Najbardziej z samego rana.
Obserwuj się a kto wie,może czop zaczął Ci odchodzić:-)

No zobaczymy co sie bedzie działo dalej ... czop? Odchodzi mi już od 3 tygodni po kawałku ale do tej pory były do kawałki zbitego śluzu ... a teraz sam płyn :eek: I ciągnie mnie brzusio czasem jak na @. Ehh, czemu na czole nie pokazuje sie napis "Dziś będziesz rodzić" rano można byłoby go dostrzec w lustrze i wszystko byłoby wiadomo.

reklama
lokata- hhmmm....ja tez tak mam, ale za bardzo sie tym nie przejelam...hhmm...myslalam , ze mi sie moze troszke popuszczac...zaniepokoilas mnie:-) daj znac jak sie czegos dowiesz...nie wiem jak sobie wyobrazic inaczej saczace wody....hehe...ale ja chyba nie chce tej mysli siebie dopuscic, ze cos takiego ja mam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry