reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

ja skierowanie na usg bioderek dostalam juz w szpitalu. terminy sa odlegle, bez tego zostanie tylko wizyta prywatna, przynajmniej u mnie. obdzwonilismy kilku ortopedow nim znalezlismy odpowiedni termin. wizyta prywatna = 100zl.

reklama
U mnie w szpitalu pytali do jakiej przychodni będzie należeć Jasiek, potem z tej przychodni przyszła położna i pytała o pediatrę, zapisała sobie i mówiła, że już jest do niego przypisany, po 3 tyg idziemy na pierwszą wizytę w przyszłym tygodniu, ustalimy szczepienia i spytam właśnie o wszystkie kontrole jak to wygląda..

A powiedzcie jakie są u Was koszty szczepień??
U mnie można wybrać program na 5tkę i na 6tkę plus pneumo i meningokoki i rotawirus - ceny są takie same w całej PL czy jak??

Myślicie ze warto szczepic na Rota? Słyszałam ze ten wirus często sie mutuje i można nietrafic :/
Pneumo i menongo koki zaszczepic,ale nie mam pojęcia o cenach

ja się orientuję tylko w pneumo - teraz to są 3 dawki, każda po ok 280zł

po roczku 2 dawki a po 2 latach - 1 dawka - wtedy szczepiłam Zosię bo do przedszkola się wybierała a tam duże ryzyko zetknięcia z tymi bakteriami

Miki1982 ... ja w ciąży piję wodę "Mama i ja" ... posiada pozytywną opinię Centrum Zdrowia Dziecka. Smakuje mi ... o ile woda może w ogóle smakować. Podczas karmienia też będę ją piła.

Lokata, a wiesz, ze 'pozytywne opinie' mozna kupic? Ja sama bylam w szoku po przeczytaniu artykulow na ten temat

Harsh .. a to nie wiedziałam ... ale bądź co bądź jakoś mi ta woda odpowiada ... za to Ustronianka z jodem ... bleee.

najgorsze,ze czlowiek ufa takim rekomenacjom.

Mam pytanie do tych w pologu.
Ile dni krwawilyscie? wiem,ze osobiste pytanie...
Bo ja jestem dzis tydzien po i sie skonczylo?? i to chyba jest niezbyt ok..

reklama
Harsz ja nadal krwawie,12dni juz,czasem mocniej czasem mniej,raz tez myslałam ze juz koniec a to chwilowa przerwa była;)

Do góry