Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Harsh, ja cały czas krwawię i też po tygodniu miałam przerwę, a teraz tak słabo znowu, że nie wiem czy kolejna przerwa czy już końcówka,ale odstawiłam wielkie podpaski i dziś założyłam wkładkę
Harsh - mi leciało ze 4 dni, potem cisza... a potem wyszedł duży skrzep, po którym ruszył krwotok masakra. Teraz znow było kilka dni ciszy i po spacerku poleciało i leci od wczoraj Dziwnie, wolałabym regularne krwawienie a nie takie zabawy...
U mnie bardzo posoli, stopniowo słabło przez 3,5 tygodnia, do teraz mam lekkie plamienia. I zastanawiam się, czy to nie za długo. ale słyszałam, że zdarza się przez 6 tygodni nawet.
moja kolezanka plamila bardzo obficie 6 tyg i potem jeszcze 2 tyg lekko i dopiero wtedy przeszlo a lekarz jej powiedzial ze zeby sie przekonac czy sie zagiolo w 100 % to najlepiej sie bzyknac po 6ciu tyg i wyobrazcie sobie ze dziala faktycznie wszystko jej sie zagoilo
a ja mam pytanie ...a mianowicie jakie polecacie metody antykoncepcji nie dawajace kopa hormonalnego takiego strasznego...oprocz gumek... slyszalam ze spirala jest ok ? jakies doswiadczenia albo opinie na temat antykoncepcji po porodzie macie laski??