reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
ja mam termo opakowanie chyba z Canpola, też szybko wszystko było zimne, ale podłapałam patent żeby butelkę otulić tetrówką i takim sposobem mleczko jest bardzo długo cieplutkie.

pestusia ... my mamy BABY INNOVATIONS ... o, coś takiego ...
B000067QPE.01.LZZZZZZZ.jpg i jestem z tego na prawdę zadowolona ... jest tam woreczek który podgrzewam w mikrofalówce ... ciepło trzyma ok 3h więc jak dla mnie super, zabieram go na spacery i dzisiaj na wycieczce też sie sprawdził. Ale niestety nie wiem gdzie go można kupić, my dostaliśmy.

pabella ... pisze na nim że można podgrzać trzymając 3minutki w gorącej wodzie albo 45sek. w mikrofalówce ... ja zawsze ustawiam na 1minutę. Butelkę "opatulam" i wkładam do torby termicznej.

Tutaj od urodzenia noworodkom i niemowlaczkom podaje sie mleko w temperaturze pokojowej - tak nauczyli mnie w szpitalu, podgrzewa sie tylko mleko z lodówki. Kanadyjska metodologia:-D

tutaj tez- mozna kupic juz mleko przygotowane, tak jak soczek w kartoniku...no i wielokrotnie widzialam mamy kupujace w sklepie i z 'biegu' wlewajace do butli...

reklama
Do góry