reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Pabella ja tam doswiadczenia nie mam ale ostatnio w tv pani logopedka wypowiadała sie własnie na temat nauki picia i absolutnie odradzała wszelkiego rodzaju niekapki(czy z ustnikiem czy z tym podwojnym rantem) polecała uczyc pic z tradycyjnego kubeczka ,ewentualnie okazjonalnie ze słomki.Po tej wypowiedzi wnioskuje ze ten kubeczek jest super i cena znosna bo np te kubki z podwojnym rantem z Lovi to drogie strasznie i np moja znajoma jest bardzo nie zadowolona bo szybko splesniała uszczelka ktorej nie da sie wymienic tylko trzeba kupic nowy kubek.

Witam, wiem ze ja calkiem z innej beczki ale mam pytanie...czy ktoras z was po porodzie ma problem z obnizonym libido?? Powiem szczerze ze juz mnie to dobija, myslalam ze to od zmiany tabletek antykoncepcyjnych wiec wrocilam do tych z przed ciazy i dalej nic.... kompletnie sobie z tym juz nie radze i przez to coraz czescie mamy problemy w zwiazku....tu lekarze jakos nic na to nie radza wiec prosze was o jakias pomoc... nie jest to napewno skutkiem jakis zmian w zwiazku bo jest caly czas tak samo...a jednak to moj maz zawsze musi sie starac bo ze mna jest kapletna klapa:( nigdy wczesniej tak nie bylo wiec jest to dla mnie dosc duzy problem.....

używam wody z kranu - przegotowanej
pabella kubeczek wyglada super:)
madziulka a może po prostu inaczej reagujesz na te stare tabletki, inaczej niż przed ciążą...

madziulka, ja po tabletkach miałam to samo przed ciążą.
U ciebie mogły zajść jakieś zmiany hormonalne i może dlatego. Do 6 miesiąca powinno się wszystko wyregulować po ciąży i jeśli nie przejdzie, to wtedy może zmień tabletki? :( Albo pomysl o innej metodzie, ja m.in z tego powodu odstawiłam tabletki

madziulka - ja nie biorę tabletek a libido nie jest w szczytowej formie... czekam aż przestanę karmić... jak to nie pomoże to wtedy będę myśleć co jest nie tak...

ola - a czemu odradzała niekapki? ja osobiście nie wyobrażam sobie nauki 6m+ dziecka picia z kubeczka! heh...ale taki kubeczek na pewno zakupię bo już sporo o nich czytałam:-)

juz sama niewiem moze sie wybiore na jakies badania hormonalne bo troche mnie to dreczy...:( wczesniej naprawde nie mialam z tym zadnych problemow a teraz moglabym czekac nawet miesiac czy dwa:(

reklama
madziulka - ja nie biorę tabletek a libido nie jest w szczytowej formie... czekam aż przestanę karmić... jak to nie pomoże to wtedy będę myśleć co jest nie tak...

ola - a czemu odradzała niekapki? ja osobiście nie wyobrażam sobie nauki 6m+ dziecka picia z kubeczka! heh...ale taki kubeczek na pewno zakupię bo już sporo o nich czytałam:-)

dzieci bardzo czesto seplenia po niekapkach
dzis rozmawiałam z kumpela co ma core dwuipołletnia i jako ze jej cora wogole nie chciała pic z butli (długo była cycowym dzieciem)nauczyła ja pic z butelki,poprostu duzo łatwiej było niz z kubka bo mniejszy jest otwor:)

Do góry