laurka95
Fanka BB :)
A jaką masz teraz betę?Według daty ostatniej miesiączki to 50 dzień cyklu, czyli 7 tydzień, według wczorajszego USG to 5 tydzień i 3 dzień.
U mnie 5+3 (lub 5+4) usg wyglądalo tak przy becie ponad 2000:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jaką masz teraz betę?Według daty ostatniej miesiączki to 50 dzień cyklu, czyli 7 tydzień, według wczorajszego USG to 5 tydzień i 3 dzień.
Znam jeden przypadek, gdzie tak samo dziewczynie co chwilę mówili co innego. Finalnie ciąża jak juz się pojawiła w macicy, była chyba z 3 młodsza, niż powinna ( co było niemożliwe), pojawił się zarodek, ale za jakiś czas serduszko obumarło.Wczoraj miałam betę 2500, dwa dni wcześniej wynosiła 1800, a jeszcze dzień wcześniej: 1600. Nie przyrasta prawidłowo. Różne już były teorie, że może zagnieżdżenie nastąpiło w endometrium i dlatego jest takie grube, że w macicy jest pęcherzyk pozorny, a drugi w jajowodzie, że jednak ciąża rozwinęła się w macicy, ale jest obumarła, że pęcherzyk wygląda jak pęcherzyk w ciąży endoskopowej, a jednak jest w macicy. Nie wiem co mam zrobić, boję się, że nikt nie poda mi diagnozy, nie zagwarantuje niczego na pewno, a poniedziałek ktoś powtórzy pytanie: ,,Czy pani chce zabiegu?", kiedy nic nie wiem, natomiast wczoraj grono lekarek - odwrotnie od tego co inne z nich mówiły w środę - powiedziały, że nigdy nie będzie pewności i to moja decyzja. Przecież ja tego nie udźwignę.
I jak sytuacja?U mnie też pojawił się zarodek i niepewnie dostrzeżono czynność serca, w macicy. Przydatki są już według USG zupełnie czyste. Beta z poniedziałku niewielka - trochę ponad 2700, podczas, gdy w piątek było to 2500. Wypisano mnie do domu z poleceniem, by nie robić już badań, nie stresować się, kontrola za dwa tygodnie, być może poronię naturalnie, być może za moment ta czynność ustanie. Ale zapisano też Duphaston 2x dziennie.