reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

13 dzień po owulacji

Ewiksbal

Początkująca w BB
Staramy się o dzidziusia. To mój pierwszy cykl starań. 15 września byłam na monitoringu cyklu Pani doktor powiedziała że owulacja była dwa dni temu. Staraliśmy się 13 i 14 września. Robiłam testy z moczu od 9 dpo dziś 13 dpo negatywny.. czy jest jeszcze szansa? Macie jakieś doświadczenia i czy może jeszcze pojawi się 2 kreseczka? Czy to już za późno na implantację? Dodam że średnia długość cyklu to 30dni. Miesiączka ma się pojawić 1 października więc jeszcze 6 dni do okresu.

reklama
Jeśli faktycznie owulacja była przed 15 września to jutro już we krwi powinno coś się pojawić
Aczkolwiek warto pamiętać że nie zawsze seks bez zabezpieczenia kończy się ciąża 🙂

Jeśli faktycznie owulacja była przed 15 września to jutro już we krwi powinno coś się pojawić
Aczkolwiek warto pamiętać że nie zawsze seks bez zabezpieczenia kończy się ciąża 🙂
Aczkolwiek warto pamiętać że nie zawsze seks bez zabezpieczenia k
Aczkolwiek warto pamiętać że nie zawsze seks bez zabezpieczenia kończy się ciąża
Dzięki jutro zrobię betę z krwi :D

Dzięki jutro zrobię betę z krwi :D
Mi dopiero 12 dpo wyszła mega blada kreska że zastanawiałam się czy sobie jej nie wmawiam,kolejnego dnia zrobiłam z porannego i blada a z wieczornego nic. Następnego dnia z porannego już wyraźniejsza więc tak na początku może być jeszcze mało tego hormonu że niektóre testy nie łapią:) jak dziewczyny mówią z krwi najlepiej. Ja też akurat miałam wizytę u ginekolog i na USG transwaginalnym widziala już pogrubione endometrium ale też muszę krew zrobić :)
Trzymam kciuki i Ciebie!

Dziś testowałalam z moczu niestety negatywny ale będę próbować jeszcze przez weekend narazie test z krwi odpuszczę ;) Jeśli Tobie wyszedł bladzioch to coś jest na rzeczy ! Daj znać jak wyniki i trzymam kciuki za Ciebie ;)

reklama
Mi dopiero 12 dpo wyszła mega blada kreska że zastanawiałam się czy sobie jej nie wmawiam,kolejnego dnia zrobiłam z porannego i blada a z wieczornego nic. Następnego dnia z porannego już wyraźniejsza więc tak na początku może być jeszcze mało tego hormonu że niektóre testy nie łapią:) jak dziewczyny mówią z krwi najlepiej. Ja też akurat miałam wizytę u ginekolog i na USG transwaginalnym widziala już pogrubione endometrium ale też muszę krew zrobić :)
Trzymam kciuki i Ciebie!
Nie da się po samym pogrubionym endometrium powiedzieć, że na 99% coś jest 🤷‍♀️ gdyby tak było, lekarze by nie zlecali bety w momencie, kiedy na USG nic jeszcze nie ma. Endometrium jest pogrubione zawsze przed miesiączką.

Do góry